Mynia_82
Fanka BB :)
Czarni przepiękne są.
Mynia ja nie daleko Mławy mieszkam w Sierpcu (około 60 km).
To rzeczywiście nie daleko Za to Sailor Rzeszów od nas daleko
Bbf witaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czarni przepiękne są.
Mynia ja nie daleko Mławy mieszkam w Sierpcu (około 60 km).

Kurde mam taką dobrą kumpele ze studiów, super babka co prawda ma 43 lata, ale jest lepsza od wszystkich moich kumpel czasami w moim wieku. 5 lat temu miała raka. Amputowali jej piers. Co pół roku chodzi jeździ na badania do Gliwic, no i wczoraj z nią gadałam wieczorem, to się pakowała na rano. No i dzisiaj o 10 rano telefon, ona dzwoniła zabeczana, że 3 razy jej robili usg i wyszły zmiany niepokojące na tej drugiej piersi. Za 2 tygodnie ma mieć biopsje. Boże uryczałam się razem z nią :-( Dziewczyna nigdy nie paliła, nie pije bo po prostu nie lubi, ewentualnie winko, jest zajeb...sta naprawde i ku..wa taki pech. Jest dosyć silna psychicznie. Pamiętam jak po operacji, zdawała za tydzień ze mną egzamin na licencjacie, a uczyła się w szpitalu. Jest naprawde wyjątkowa. Ku...wa ile tu niesprawiedliwości na tym świecie!!!! Ja nigdy nie robiłam usg piersi i ona mi kazała iść, więc się zapisałam do gina w Cz-wie w mojej przychodni starej, kupili nowy sprzecior, super wyposazyli, tylko troszku trzeba czekać, miałabym termin na poczatku czerwca, ale musi być pierwsza połowa cyklu. No i oprócz usg, odrazu pani położna zaproponowała cytologie,bo miałam z 4 lata temu :/ Na 28.06na 14 30 mam wizyte