• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama

powiem ci że się uśmialam, ale momentami ten taniec jej był niesmaczny sama mam córke i jakby tak tańczyła to bym się chyba wstydziła za nią ,
ale mnie gardło boli fuck,
na 17.25 jadę z Oliwią do lekarza zobaczymy co z tymi płuckami, czy nadal jakieś gwizdy
a mój mąż powiedział że załatwił sobie że zjedzie z kursu 18,19,20 na ta moją owulke, a mi się przesuneło o dwa dni i może nawet wypaść 21 czyli w poniedziałek fuck
ale widać że też się angażuje hehe
w tym cyklu wezmę clo od 3 dc a nie 4 jak w tym miesiącu
to moze akurat się wstrzeli

Ja stara jestem a tak tyłkiem kręcić nie umiem :-D

Podnosiła ją jak się kładła ale mi się wydaje,że ona widziała jakiś striptiz albo coś bo skąd by wzięła te ruchy na klęcząco i z oparciem o fotel...

Hejo Kochanieńkie. Ja właśnie wróciłam z pracy, po drodze z głodu umierałam, kupiłam kurczaka z rożna :-) W ogóle to schudłam 3 kg przez osta:-)nie 6 tygodni. Nie jestem na żadnej diecie, tylko jem 5 razy dziennie po trochu no i słodyczy raz na czas, a jak już mi się chce np lodów, to kupuje ale sorbety. Pije dużo wody i jest git :-D Kurde mam taką dobrą kumpele ze studiów, super babka co prawda ma 43 lata, ale jest lepsza od wszystkich moich kumpel czasami w moim wieku. 5 lat temu miała raka. Amputowali jej piers. Co pół roku chodzi jeździ na badania do Gliwic, no i wczoraj z nią gadałam wieczorem, to się pakowała na rano. No i dzisiaj o 10 rano telefon, ona dzwoniła zabeczana, że 3 razy jej robili usg i wyszły zmiany niepokojące na tej drugiej piersi. Za 2 tygodnie ma mieć biopsje. Boże uryczałam się razem z nią :-( Dziewczyna nigdy nie paliła, nie pije bo po prostu nie lubi, ewentualnie winko, jest zajeb...sta naprawde i ku..wa taki pech. Jest dosyć silna psychicznie. Pamiętam jak po operacji, zdawała za tydzień ze mną egzamin na licencjacie, a uczyła się w szpitalu. Jest naprawde wyjątkowa. Ku...wa ile tu niesprawiedliwości na tym świecie!!!! Ja nigdy nie robiłam usg piersi i ona mi kazała iść, więc się zapisałam do gina w Cz-wie w mojej przychodni starej, kupili nowy sprzecior, super wyposazyli, tylko troszku trzeba czekać, miałabym termin na poczatku czerwca, ale musi być pierwsza połowa cyklu. No i oprócz usg, odrazu pani położna zaproponowała cytologie,bo miałam z 4 lata temu :/ Na 28.06na 14 30 mam wizyte

Warto się przebadać tym bardziej,że latka lecą, a ja usg piersi nigdy nie miałam. A wy dziewczyny robiłyście?

reklama
ja miałam robione USG piersi dwa lata temu też podejrzewali u mnie nowotwór węzłów chłonnych bo miałam powiększone na całym ciele i na całe szczęście nie znaleźli niczego była biopsja,tomograf badania w innych szpitalach(trwało to ponad rok)
Cytologie miałam robioną w lutym grupa IA

Bardzo mi przykro z powodu tego co spotkało Twoją znajomą

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry