reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny będę trochę później bo teraz muszę lecieć do szkoły :(

Tak mi się nie chce... ale nadrobiłam trochę stron :)

powiem ci że się uśmialam, ale momentami ten taniec jej był niesmaczny sama mam córke i jakby tak tańczyła to bym się chyba wstydziła za nią ,
ale mnie gardło boli fuck,
na 17.25 jadę z Oliwią do lekarza zobaczymy co z tymi płuckami, czy nadal jakieś gwizdy
a mój mąż powiedział że załatwił sobie że zjedzie z kursu 18,19,20 na ta moją owulke, a mi się przesuneło o dwa dni i może nawet wypaść 21 czyli w poniedziałek fuck
ale widać że też się angażuje hehe
w tym cyklu wezmę clo od 3 dc a nie 4 jak w tym miesiącu
to moze akurat się wstrzeli

Ja stara jestem a tak tyłkiem kręcić nie umiem :-D

Podnosiła ją jak się kładła ale mi się wydaje,że ona widziała jakiś striptiz albo coś bo skąd by wzięła te ruchy na klęcząco i z oparciem o fotel...

Hejo Kochanieńkie. Ja właśnie wróciłam z pracy, po drodze z głodu umierałam, kupiłam kurczaka z rożna :-) W ogóle to schudłam 3 kg przez osta:-)nie 6 tygodni. Nie jestem na żadnej diecie, tylko jem 5 razy dziennie po trochu no i słodyczy raz na czas, a jak już mi się chce np lodów, to kupuje ale sorbety. Pije dużo wody i jest git :-D Kurde mam taką dobrą kumpele ze studiów, super babka co prawda ma 43 lata, ale jest lepsza od wszystkich moich kumpel czasami w moim wieku. 5 lat temu miała raka. Amputowali jej piers. Co pół roku chodzi jeździ na badania do Gliwic, no i wczoraj z nią gadałam wieczorem, to się pakowała na rano. No i dzisiaj o 10 rano telefon, ona dzwoniła zabeczana, że 3 razy jej robili usg i wyszły zmiany niepokojące na tej drugiej piersi. Za 2 tygodnie ma mieć biopsje. Boże uryczałam się razem z nią :-( Dziewczyna nigdy nie paliła, nie pije bo po prostu nie lubi, ewentualnie winko, jest zajeb...sta naprawde i ku..wa taki pech. Jest dosyć silna psychicznie. Pamiętam jak po operacji, zdawała za tydzień ze mną egzamin na licencjacie, a uczyła się w szpitalu. Jest naprawde wyjątkowa. Ku...wa ile tu niesprawiedliwości na tym świecie!!!! Ja nigdy nie robiłam usg piersi i ona mi kazała iść, więc się zapisałam do gina w Cz-wie w mojej przychodni starej, kupili nowy sprzecior, super wyposazyli, tylko troszku trzeba czekać, miałabym termin na poczatku czerwca, ale musi być pierwsza połowa cyklu. No i oprócz usg, odrazu pani położna zaproponowała cytologie,bo miałam z 4 lata temu :/ Na 28.06na 14 30 mam wizyte

Warto się przebadać tym bardziej,że latka lecą, a ja usg piersi nigdy nie miałam. A wy dziewczyny robiłyście?

reklama
ja miałam robione USG piersi dwa lata temu też podejrzewali u mnie nowotwór węzłów chłonnych bo miałam powiększone na całym ciele i na całe szczęście nie znaleźli niczego była biopsja,tomograf badania w innych szpitalach(trwało to ponad rok)
Cytologie miałam robioną w lutym grupa IA

Bardzo mi przykro z powodu tego co spotkało Twoją znajomą

Ostatnia edycja:
Do góry