reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Ineska jak masz możliwość to leż jak najwięcej
agnieszka116
ehhh ja niewiem co to za po... ludzie ze nie udzielaja pomocy oni nie maja prawa odmowic!!!!
dziewczynki niewiem co robic mam takie nudnosci ze masakra do tego ten cholerny bol brzucha z lewej strony . niewiem czy czekac z tym testem niby sie go robi z pierwszego porannego moczu ale tak to bym sie nalykala tabletek i bylby spokoj a tak sie troche boje.
takie bóle jak na @ to też częste bóle na początku ciąży
ja takie miałam i grzanka tez ostatnio pisała że ją brzuszek pobolewa
lanjaa
Aga mama Julii
Ja tez w pierwszej ciąży miałam takie bóle jak na @ nawet mocniejsze, chyba nospe można wziąć.
Dziewczyny zrobiłam rano test i wyszedł pozytywny ale potem patrze i jest przeterminowany
zrobiłam więc drugi ale już nie z porannego moczu i negatwy (choć może jakaś baaaardzo blada by tam była, albo chciałam ją widzieć). I nie wiem co myśleć, termin @ mam na 15 maj. Dodam ze mam lekkie bóle jak na @ a przeważnie przed @ nic nie boli, dopiero jak dostane i strasznie bolą mnie dziąsła, jeść nie moge prawie.
Dziewczyny zrobiłam rano test i wyszedł pozytywny ale potem patrze i jest przeterminowany

Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
w takim razie lece do apteki po test i zrobie jutro rano. beda jaja jak dostane dzisiaj okresu
coz test poczeka na kolejny cykl.
No-spy kochana ja brac nie moge . kiedys bralam i bylo dobrze. teraz jak wezme to odrazu wymiotuje wiec odpada. coz pozostaje mi cierpiec. najlepsze wyniki uzyskuje sie z pierwszego porannego moczu wiec jak zrobie teraz to i tak pewnie jedna kreska bedzie.
No-spy kochana ja brac nie moge . kiedys bralam i bylo dobrze. teraz jak wezme to odrazu wymiotuje wiec odpada. coz pozostaje mi cierpiec. najlepsze wyniki uzyskuje sie z pierwszego porannego moczu wiec jak zrobie teraz to i tak pewnie jedna kreska bedzie.
ALG
Fanka BB :)
Ineska ja na Twoim miejscu też bym pojechała. Nigdy nie wiadomo co i jak. Prawdopodobnie wszystko dobrze i bedzie i potrzebne tylko kilka dni odpoczynku. Temperatura i negłe zmiany cisnienia tez moga miec na to wplyw. Zobacz ze dopiero bylo po 30 stopni a dzis ledwo 12 (przynajmniej u mnie). Przeczytaj sobie ten artykuł, znalazłam go przed chwila Krwawienia w ciąży - Mamy z Canpolu radzą - Canpol . Moze tam sa informacje, ktore pozwola Ci się mniej martwić 

U mnie narazie @ nie ma. Zmierzylam temp. i jest 36.8 wiec ostatnie cztery dni to wachanie 36.8, 36.8, 37.0, 36.8. Boli mnie brzuch (ciągnie) mam trochę nudności, najgorzej to wczoraj wieczorem. Nie bola mnie tak bardzo piersi jak wczoraj ale jendak cos bola. Poczekam do jutra/wtorku i zrobie test jeszcze raz.
Widzialam sie wczoraj z koleznaka ktora powiedziala, ze nawet jak dostane @ to zeby zrobic test bo to moze byc krwawienie z zagniezdzania. Ona tak miala i o ciazy dowiedziala sie w 7 tyg dopiero, bo leczyla sie na endometirioze, pozniej dostala @ i za jakies 2 tyg zaczela wymiotowac i okazalo sie ze fasolka jest... Teraz ma slicznego 5 miesiecznego synka

U mnie narazie @ nie ma. Zmierzylam temp. i jest 36.8 wiec ostatnie cztery dni to wachanie 36.8, 36.8, 37.0, 36.8. Boli mnie brzuch (ciągnie) mam trochę nudności, najgorzej to wczoraj wieczorem. Nie bola mnie tak bardzo piersi jak wczoraj ale jendak cos bola. Poczekam do jutra/wtorku i zrobie test jeszcze raz.
Widzialam sie wczoraj z koleznaka ktora powiedziala, ze nawet jak dostane @ to zeby zrobic test bo to moze byc krwawienie z zagniezdzania. Ona tak miala i o ciazy dowiedziala sie w 7 tyg dopiero, bo leczyla sie na endometirioze, pozniej dostala @ i za jakies 2 tyg zaczela wymiotowac i okazalo sie ze fasolka jest... Teraz ma slicznego 5 miesiecznego synka
A
agacynda
Gość
Ineska wg mnie koniecznie powinnas do lekarza jechac. To nie sa zadne zarty.
Basia narobilas mi wczoraj takiego smaka na pulpety w sosie koperkowym ze musialam zrobic... :-)
Ja sie zastanawiam dziewczyny... Lekarz mi przepisal clotrimazolum i wzielam juz 4... A co jesli jednak doszlo u mnie do owulacji? Myslicie ze potencjalnej fasolce mogloby to zaszkodzic?
Basia narobilas mi wczoraj takiego smaka na pulpety w sosie koperkowym ze musialam zrobic... :-)
Ja sie zastanawiam dziewczyny... Lekarz mi przepisal clotrimazolum i wzielam juz 4... A co jesli jednak doszlo u mnie do owulacji? Myslicie ze potencjalnej fasolce mogloby to zaszkodzic?
agnieszka116
Ineska wg mnie koniecznie powinnas do lekarza jechac. To nie sa zadne zarty.
nie powinno zaszkodzić, lekarze bardzo często przepisują kobietkom w ciąży jak jakaś infekcja im się przydarzy
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Nie zaszkodzi 
reklama
Bzibzioku ale Ci ładnie tempka poszła do górypowodzenia!
![]()
Tak Sihaya wczoraj ładnie w górę dzisiaj w dół, taki to mam rozbrykany cykl w tym miesiącu i temperaturę mocno nie zdecydowaną
Ineska koniecznie musi Cię ktoś zbadać!!