Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehhh ja niewiem co to za po... ludzie ze nie udzielaja pomocy oni nie maja prawa odmowic!!!!
dziewczynki niewiem co robic mam takie nudnosci ze masakra do tego ten cholerny bol brzucha z lewej strony . niewiem czy czekac z tym testem niby sie go robi z pierwszego porannego moczu ale tak to bym sie nalykala tabletek i bylby spokoj a tak sie troche boje.
zrobiłam więc drugi ale już nie z porannego moczu i negatwy (choć może jakaś baaaardzo blada by tam była, albo chciałam ją widzieć). I nie wiem co myśleć, termin @ mam na 15 maj. Dodam ze mam lekkie bóle jak na @ a przeważnie przed @ nic nie boli, dopiero jak dostane i strasznie bolą mnie dziąsła, jeść nie moge prawie.

Ineska wg mnie koniecznie powinnas do lekarza jechac. To nie sa zadne zarty.
Basia narobilas mi wczoraj takiego smaka na pulpety w sosie koperkowym ze musialam zrobic... :-)
Ja sie zastanawiam dziewczyny... Lekarz mi przepisal clotrimazolum i wzielam juz 4... A co jesli jednak doszlo u mnie do owulacji? Myslicie ze potencjalnej fasolce mogloby to zaszkodzic?
Bzibzioku ale Ci ładnie tempka poszła do górypowodzenia!
![]()