reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ale się dzisiaj najadłam czekolady masakra jaką miałam ochotę ^^ okresu narazie ni widu ni slychu tylko nie to jak mi sie przeciagnie to bede miala zrypane wesele bo 19 maja jade do rodziny na wesele:(

reklama
boli mnie brzuch jak na @. ale co dziwne pierwszy raz mam tak że bolą mnie sutki:/... a do tego biegam co chwilke siusiu masakra co sie dzieje ze mna ostatnio..

Karola_2907 - byc moze sie rozregulowalo, ale poza niewielkim epizodem w zeszlym roku to wg. mojej @ mozna bylo zegarek nastawiac... a to juz 2 dni spoznienia... do tego cycki mam jak wielkie balony, ciągnie boli mnie brzuch, wysypalo mi pryszczy i ciagle mam odruch wymiotny jakbym zjadla litrowe opakowanie lodow sama...

Jak myślicie kiedy ten test powtórzyć ??

Ja właśnie po raz kolejny w tym tygodniu byłam w teatrze i tak sie odchamiliśm, że wróciliśmy do domu i postanowiliśmy się napić, tzn mąż sobie piwko wziął a ja zrobiłam kolorowego drinka:)
Widzę, że tu dzisiaj mały ruch więc idę sobie książkę poczytać.

ALG skoro dzisiaj wyszedł negatywny test to ja bym poczekała jeszcze co najmniej ze 3-4 dni przed następnym jeśli @ nie przyjdzie

hej, ale cicho tutaj :)
Ja dzis sie bardzo martwie moim plamieniem,dzis zrobiło sie jasno brązowe. Miałam takie kilka razy przed @, tez w tamtym roku moj lekarz gin mowił ze mam delikatną nadzerke ale ze jest za mała aby leczyc moze to tez dlatego?
Ale sie boje :( Szkoda ze dzis juz nie moglam sie umowic do mojego gina :-(

reklama
agnieszka 116 bym pojechala ale u nas jest takie zacofanie ze ani usg ani nic nie mają, taki plus tylko ze jakbym trafiła na ginekologa na dużurze to na oko pewnie cos by przepisał :(( Nie wiem co robic, najwyzej rano pojade

Do góry