reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Czarnooka a może jutro @ przyjdzie...
masz jakies oznaki?

zonqa
Szał, dziki szał...
Kropka jeśli bierze się anty to wydaje mi się że można zrobić wcześniej przerwę w pigułach i wtedy wcześniej @ przychodzi ale to musisz sprawdzić w necie
ALG
Fanka BB :)
Karola_2907 - byc moze sie rozregulowalo, ale poza niewielkim epizodem w zeszlym roku to wg. mojej @ mozna bylo zegarek nastawiac... a to juz 2 dni spoznienia... do tego cycki mam jak wielkie balony, ciągnie boli mnie brzuch, wysypalo mi pryszczy i ciagle mam odruch wymiotny jakbym zjadla litrowe opakowanie lodow sama...
Jak myślicie kiedy ten test powtórzyć ??
Jak myślicie kiedy ten test powtórzyć ??
Ja właśnie po raz kolejny w tym tygodniu byłam w teatrze i tak sie odchamiliśm, że wróciliśmy do domu i postanowiliśmy się napić, tzn mąż sobie piwko wziął a ja zrobiłam kolorowego drinka
Widzę, że tu dzisiaj mały ruch więc idę sobie książkę poczytać.
ALG skoro dzisiaj wyszedł negatywny test to ja bym poczekała jeszcze co najmniej ze 3-4 dni przed następnym jeśli @ nie przyjdzie
Widzę, że tu dzisiaj mały ruch więc idę sobie książkę poczytać.
ALG skoro dzisiaj wyszedł negatywny test to ja bym poczekała jeszcze co najmniej ze 3-4 dni przed następnym jeśli @ nie przyjdzie
hej, ale cicho tutaj
Ja dzis sie bardzo martwie moim plamieniem,dzis zrobiło sie jasno brązowe. Miałam takie kilka razy przed @, tez w tamtym roku moj lekarz gin mowił ze mam delikatną nadzerke ale ze jest za mała aby leczyc moze to tez dlatego?
Ale sie boje
Szkoda ze dzis juz nie moglam sie umowic do mojego gina :-(
Ja dzis sie bardzo martwie moim plamieniem,dzis zrobiło sie jasno brązowe. Miałam takie kilka razy przed @, tez w tamtym roku moj lekarz gin mowił ze mam delikatną nadzerke ale ze jest za mała aby leczyc moze to tez dlatego?
Ale sie boje
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
jak masz plamienia to jedz na IP
ja też miałam takie delikatne plamienia i potem zaczęło się krwawienie
ja też miałam takie delikatne plamienia i potem zaczęło się krwawienie
reklama
agnieszka 116 bym pojechala ale u nas jest takie zacofanie ze ani usg ani nic nie mają, taki plus tylko ze jakbym trafiła na ginekologa na dużurze to na oko pewnie cos by przepisał
( Nie wiem co robic, najwyzej rano pojade