reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Najważniejsze to się nie stresować bo od tego stresu i tak nic nie zmienimy :-):-):-) ależ jestem mądra haha a sama prawie wyłam hah no ale to prawie robi wielką różnicę nie ????
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Cóż tak to w życiu bywa. W moim ciążowym cyklu sama mówiłam,że nie może nic być bo nie brałam leków itp a wyskoczyło więc mam nadzieję się znowu zaskoczyć 

No to Sailor, lepiej dalej mów że niestety nic z tego
My już po albo dopiero po obiadku
Mój mąż jest niepoprawny, zjadł co mu nałożyłam, a potem wziął dokładkę i teraz jęczy że się przejadł, ale podobno za dobre było żeby nie wziąć dokładki...
My już po albo dopiero po obiadku
Ostatnia edycja:
Sailor_Moon
Bzibzioczku faceci tacy są mój by ze 2 dokładni wziął bo to łasuch jakich mało. 

agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
eh.. dziewczyny czy wy też macie dzisiaj taki senny dzień?
No dziewczyny @ idzie
Cycuchy już dzisiaj o połowe mniej bolą,a za to brzuch zaczyna mnie ćmić razem lekko z lędźwiami
Spodziewałąm się tego tylko dopiero w przyszłą sobote termin @ wypada. Z jednej strony to nawet cieszyłabym się jakby @ przyszła wcześniej, bo na pańieńskim miałabym już po, albo najgorsze dni za sobą, a z drugiej strony jednak lepiej żeby przylazła w terminie, bo nie chce żeby mi się znowu rozwalił cykl.
Słuchajcie może wy będziecie wiedzieć. Właśnie ta mojaa świadkowa pytała mnie dzisiaj czy jest jjakaś metoda żeby wywołać wcześniej okres, bo w ostatnim cyklu jej się opóźnił i teraz jej jakoś na ślub wypada. Ja o przeciągnięciu tabletami anty to słyszałam, ale ona nie chce przeciągnąć, bo mówi, że będzie spuchnięta (ona zawsze robi się nabrzmiała przed @)
Słuchajcie może wy będziecie wiedzieć. Właśnie ta mojaa świadkowa pytała mnie dzisiaj czy jest jjakaś metoda żeby wywołać wcześniej okres, bo w ostatnim cyklu jej się opóźnił i teraz jej jakoś na ślub wypada. Ja o przeciągnięciu tabletami anty to słyszałam, ale ona nie chce przeciągnąć, bo mówi, że będzie spuchnięta (ona zawsze robi się nabrzmiała przed @)
Sailor_Moon
Ja mam wkurzający. W pracy przełożony to buc...mysli,że rozumy pozjadał dopiero teraz się wyciszam...powoli zaczynam ziewać to wstanie o 5 wychodzi ale co zrobić jak do pracy na 6...
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ja słyszłam kiedyś o moczeniu stóp w gorącej wodzie, ale na mnie nie działa próbowałam
najchętniej to bym sobie jakiegoś drani walnęła na rozluźnienie ale niestety muszę poczekać az moja niunia zaśnie i jeszcze muszę po męża jechać na budowe
http://demotywatory.pl/3795772/Niektore-kobiety
najchętniej to bym sobie jakiegoś drani walnęła na rozluźnienie ale niestety muszę poczekać az moja niunia zaśnie i jeszcze muszę po męża jechać na budowe
http://demotywatory.pl/3795772/Niektore-kobiety
Ostatnia edycja:
reklama
Sailor_Moon
Ale mam zgagę dzisiaj...
opiłam się soku pomarańczowego