reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Najważniejsze to się nie stresować bo od tego stresu i tak nic nie zmienimy :-):-):-) ależ jestem mądra haha a sama prawie wyłam hah no ale to prawie robi wielką różnicę nie ????

Cóż tak to w życiu bywa. W moim ciążowym cyklu sama mówiłam,że nie może nic być bo nie brałam leków itp a wyskoczyło więc mam nadzieję się znowu zaskoczyć :-D

No to Sailor, lepiej dalej mów że niestety nic z tego:)
My już po albo dopiero po obiadku:) Mój mąż jest niepoprawny, zjadł co mu nałożyłam, a potem wziął dokładkę i teraz jęczy że się przejadł, ale podobno za dobre było żeby nie wziąć dokładki...

Ostatnia edycja:
No dziewczyny @ idzie :( Cycuchy już dzisiaj o połowe mniej bolą,a za to brzuch zaczyna mnie ćmić razem lekko z lędźwiami :( Spodziewałąm się tego tylko dopiero w przyszłą sobote termin @ wypada. Z jednej strony to nawet cieszyłabym się jakby @ przyszła wcześniej, bo na pańieńskim miałabym już po, albo najgorsze dni za sobą, a z drugiej strony jednak lepiej żeby przylazła w terminie, bo nie chce żeby mi się znowu rozwalił cykl.

Słuchajcie może wy będziecie wiedzieć. Właśnie ta mojaa świadkowa pytała mnie dzisiaj czy jest jjakaś metoda żeby wywołać wcześniej okres, bo w ostatnim cyklu jej się opóźnił i teraz jej jakoś na ślub wypada. Ja o przeciągnięciu tabletami anty to słyszałam, ale ona nie chce przeciągnąć, bo mówi, że będzie spuchnięta (ona zawsze robi się nabrzmiała przed @)

Ja mam wkurzający. W pracy przełożony to buc...mysli,że rozumy pozjadał dopiero teraz się wyciszam...powoli zaczynam ziewać to wstanie o 5 wychodzi ale co zrobić jak do pracy na 6...

reklama
Do góry