reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć kochane:)

Ja już po porannych emocjach na targach:)
Dzięki Marcepanku, że byłaś:) :*
@ oczywiście przyszła dopiero rano:/ więc na dzień dobry walnęłam tab przeciwbólową no i jakoś dałam radę z tym pokazem choć i tak brzuch czułam:/

Teraz czekamy na pizze, za 5 min będzie gotowa - mąż sobie wymyślił, żebym zrobiła domową:)

A ja wam powiem kochane, że przez ostatni czas to ja jestem taka śnięta, że to już przechodzi ludzkie pojęcie... ciągle tylko bym spała i najlepiej nie wychodziła z łóżka. Nie wiem czy to jest przez tą szkoła, że lecę do niej zaraz po pracy i tak 3*w tyg....

Nie wiem już co ze sobą zrobić... wyniki mam dobre... a taka śnięta jestem :(

Agnieszko wynik ok 2 miałam tego tsh

U mnie tempka dalej ledwo co się rusza ale patrzyłam na poprzednie cykle skok był 18 dc a dzisiaj 17 więc tak gorąco się modlę żeby jutro tempka skoczyła...jak nie pójdzie w górę uznam,że cykl sie rozpiep... podczas choroby...:-(

Witajcie dziewczynki:)
uff ale sie najadlam masakra ledwo chodze:D widze ze dzisiaj totalne pustki na forum:D

Witajcie!!
U mnie dzisiaj na obiadek leczo po tajsku z mleczkiem kokosowym i kurczakiem. Idę właśnie robić, pozdrawiam i wszystkim smacznego życzę.

Ja jestem już :) Muszę chwile odsapnąć, tyle co wróciłam z uczelni... Kurde pół dnia przesiedziałam w czytelni i przy okazji poznałam przemiłego pana, który najpierw myślałam, że jest wykładowcą i ostrożnie z nim gadałam, bo się doczepił do mnie i pomógł dzwignąć 6 komentarzy do kk, po czym jak to ja palnęłam coś głupiego mnejsza o to co, bo gadaliśmy na temat mojej pracy mgr no i zeszło na temat prokuratorów, więc ja nieprzychylne zdanie na temat większości z nich wyraziłam, a co się okazalo gość jest prkuratorem :zawstydzona/y: Noo grunt że był w miare młody i miał poczucie humoru, haha poszliśmy na kawe i pomógł mi troche w pau rzeczach odnośnie magisterki :D Ale mi głupio było...

Czarnooka superowe szynszylki :)

Dziewczyny ale mi się nic nie chce :(

hej dziewczyna ja właśnie wróciłam z szkoły masakra jakaś łeb mi pęka
w ogóle pogoda do kitu wieje i pada
a u mnie ciągle plamienie i już się wkurzam mam nadzieje że sie w końcu skończy

zmykam po muszę ogarnąć chatkę mała cały dzień była z mężem a dom wygląda jak po wojnie

reklama
Do góry