reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny!
My dostaliśmy też sporo wina na ślub i z tego ta piwniczka :) Dodatkowo kuzynka mojego P. mieszka we Francji i czasem podsylaja nam co dobrego jak znajdą.

Dla tych co trzymają wino w domu: prawidłowa temepratura dla trzymanai wina to od 8 do 16 stopni Celcujusza, bo innaczej w winie rozpoczyna sie proces fermentacji i zmienia smak. Nawet te kilku nastoletnie potrafia diametralnie zmienic smak.

Aha ważan sprawa.... @ nie przyszła !!! powinna być wczoraj. Była jakaś mała cienka niteczka a dalej nic... temp wzrosla w stosunku do tego co bylo wczoraj bo wczoraj 36,8 dzis juz 37,0. Czy to już czas na test czy jeszcze poczekac kilka dni ?

reklama
dziewczyny byłam z córką u dentystki, kurde było okropnie! lekarka miła, wszystko tłumaczyła, niby małą dziurkę wzieła do roboty, ale nie dała jej znieczulenia mówila ze to przeżycie dla dziecka że jeszcze gorzej ze znieczuleniem, kurde i zaczęła jej borować dziewczyny to wiecznośc trwało co chwila płukanie borowanie mimo że ją bolało ale po jakims czasie Oliwia zaczęła płakać z bólu no mówie wam moim zdaniem lepiej znieczulenie było dać, a tak zakleiła czymś ząbka i ma borować go znowu za tydzień bo nie skonczyla no i powiem wam że dla mnie to straszne ! jak tak patrzyłam jak ją boli sama sie zbeczałam, chyba wolałabym żeby dostała znieczulenie
a lekarka twierdzi ze lepiej nie dawać, ale ja myslalam ze to chwile potrwa
no tak mi przykro nie wiem co robic a zębów jest 5 do robienia

ALG testów śmiało :)

Zwierzaczki wasze są przesłodkie :)

Ja dopiero wróciłam ze szkoły bleee jedna wielka pomyłka :p

@ leci sobie własnym torem, więc nie mierzyłam temp póki co :p

Co dziś na obiad robimy bo nie mam pomysła :):-):-):-)

reklama
Do góry