reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ALG pięknie to wszystko wygląda:) trzymam kciuki:-)
MYNIA dziś jest mój 34 dc:-D ostatni miałam 49 dni:szok: zobaczymy jak tym razem bedzie. może jednak stanie się cud i będzie bobo. oby oby kochana.
teraz czekam na mężusia, choc szans na bobo nie ma to trzeba go wykorzystac, żeby chłop nie zapomnial o co chodzi w inne dni:-D:laugh2: miłego wieczorku dziewczynki

Trzeba dla przyjemności wykorzystać, nie tylko dla spełnienia obowiązku:)

reklama
hej
ale u mnie pięknie dzisiaj słonecznie cieplutko ;)

moja tempka w końcu się ruszyła, jejku jak ja bym chciała już koniec cyklu żeby wiedzieć czy się udało w co bardzo powątpiewam:-(

Ostatnia edycja:
Mynia, bo ja ostatnio po luteinie miałam cykl 21 dni tylko, i obawiam sie ze ten moze tez być krótszy niz przypuszczam 28 dni ;p no zobaczymy :p
ogólnie raczej wątpie ze to ciąża, bo juz sie nastawiłam skoro lekarz nic nie widział ;/ ehh
no nic czekam na @ :p

juz nawet wczoraj miałam ochote kupić test, ale to preciez bez sensu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie sie jakieś dziwne rzeczy dzieją, mam juz długo szyjke zamkniętą nie miałam tak jeszcze
a dzis nie da sie sięgnąć i jest długa i twarda ;O

reklama
Oj Agnieszka fajnie by było ale w tak dziwnym cyklu to graniczy z cudem :) Zdaję sobie z tego sprawę. No ale... póki nie ma @ jest nadzieja... A u Ciebie widzę skoczyło dziś tak jak myślałam :) Fajnie. Mogło Cię się coś po stracie wydłużyć ale grunt żeby owulacja była, nie ważne czy w 13 czy w 18 dc :)

Do góry