reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

a co z tymi dziewczynami??????
Puszka................@ 06.05.2012(4)
Aniulkas ..............@ 9.05.2012
Pyscek .................@ 24.05.2012

testowałyście już?????
confused.gif
przeoczyłam????
confused8gj.gif
wiadomość z wczoraj.

reklama
Przeczytałam chyba wszystkie wątki o plamieniu przy duphastonie i jendak zaczekam na krwawienie bo to plamienie jest za słabe żeby zaliczyc je do okresu:-D

Sailor no jeśli do mnie @ zawita to zaczynamy razem z clo ;d
nie wiem rano szyjke miałam wysoko zamkniętą na godezine poźniej nisko i chyba sie otwiera juz nic nie wiem :p chyba nie bede wiecej tej szyjkki badac ;d

Sailor a jakie masz dawkowanie clo zapisane? 1 czy dwie tabletki i w jakich dniach ?? :)

Plamienie mam coraz słąbsze i tak po duphastonie pytałam lekarza zdarza się i mam się nie przejmować.
Clo mam brać od 5dc gdyż mam owulkę późno. Ty królewno masz wczesnie więc chyba koło 3dc zaczynasz co?

a to jak plamienie Ci sie skonczy np dzis to masz czekac na okres jeszcze ??

ja mam przepisane od 3 dc przez 5 dni jedną tabletke ;p

Mynia a Ty jeszcze nie testowałaś? :D

reklama
a czemu myslisz ze nie bbyło?
ehh jakie to wszystko skomplikowane ;[;[

bede za troche, ide małą uspić ;d

Do góry