reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
cześć dziewczyny, widzę, że mam dużo do nadrobienia :) przyznam od razu, że nie przeczytałam wcześniejszych postów... :(
Czarni a ty jednak w ciąży jesteś???
ja też czekam na @ dziś 43dc ale test wyszedł mi kilka dni temu negatywny więc podejrzewam, że @ nadejdzie choć, nie mam żadnych objawów menstruacyjnych oprócz napuchniętych piersi

kurcze a tak sie zastanawiam co to może być z tym białym śluzem, mam go bardzo dużo, jak wsunełam palec w... to wyjełam cały w białym jakby serze...nic mnie nie piecze nie swędzi, wydaje mi się że nie czuje już takiej wilgotności jak wcześniej

mgielka ale taki jak ty mowisz to jest przed @ normalny ja mialam taki nie bedac w ciazy i wlasnie blizej terminu @ mialam uczucie juz suchosci

te wszystkie objawy sa masakra bo sa i na 2 i na ciaze .....

ja juz psialam cykle mam 25 dniowe test wyszedl blady na 2-3 dni przed terminem@ puki co zadnych nowych objawow nie mam ..... tylko to co juz pisalam ....

czarni zazdrosze ze mala tak dlugo spi moja wstaje po 6 a spi max do 8 jehehhehe

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, widzę, że mam dużo do nadrobienia :) przyznam od razu, że nie przeczytałam wcześniejszych postów... :(
ja też czekam na @ dziś 43dc ale test wyszedł mi kilka dni temu negatywny więc podejrzewam, że @ nadejdzie choć, nie mam żadnych objawów menstruacyjnych oprócz napuchniętych piersi
Ja mam to samo. Będzie dobrze.Trzymam kciuki.Dzisiaj ide do ginka sie zapisać.

dawno Cię nie było :) test wyszedł pozytywny ale miałam przedwczesne poronienie wiec nadal się staram :)

reklama
mgiełka ja mam też dużą ilość białego śluzu ale na tym sie kończy wiec ten cykl będzie nieudany nic mnie nie boli wczoraj zrobiło mi sie przez chwile niedobrze i brzuch mnie zabolał. Ale to za mało a w tamtym miesiacu bolały mnie piersi bolały mnie brzuch i robiło mi sie od razu niedobrze bolały mnie jajniki ciągły wiec miałąm co podejrzeac i słusznie a teraz nie bardzo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry