reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie sprawdzilam sobie tempke teraz i mam 37,05 w pochwie więc szans brak na ciąże , bo rano tyle powinnam miec
a najgorsze ze cos obawiam sie o swoje zdrowie,
mam gule w gardle, i na podniebieniu czuje czasem ucisk
nie wspomne o tych osatnich mdlosciach
kurcze człowiek tak mysli o tej ciązy ale chyba musze zadbac o zdrowie

reklama
Sailor na dwójce o 20:45 karmel, fajny film, taki kobiecy...
Agaga82 Właśnie dlatego mojego Fisia też chce wykastrować, jak byłam w marcu u weterynarza powiedział, że jak da rade to poczekać do maja co najmniej. Figiel nie znaczył terenu jeszcze i on w ogóle taki drobniutki jest, może jeszcze nie dojrzał mimo swoich 9 miesięcy, ale w tym roku marcowanie go ominęło :)

to i ja przełączyłam na ten film KARMEL;-) ale już widzę u niego minus. jakies jedzenie się pojawiło:-D a ja postanowiłam się odchudzac. to bedzie mój nowy cel. może przynajmniej trochę odpuszczę i będzie ta dzidzia:)

MYNIA piękna ta Twoja historia poznania z S. jak z romansu;-)
SAILOR zazdroszczę wyjazdu. my po ślubie byliśmy w zakopanym albo zakopanem...nigdy nie wiem jak to się odmienia:-D cudnie w każdym razie było. a w tym roku to chyba takie wypady jedno dniowe bedą bo mój chyba nie ma szans w sezonie urlopu dostac.... no ale cóż

reklama
Do góry