Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja lubię ale to w weekend o 17 jestem zbyt głodna, żeby jeszcze czekać tyle czasu na obiadek Ale mi narobiłas ochoty, może kupię jakby były w sklepie ale takie nie mrożone
też bym sobie zjadła pierogi , ja lubię z serem i śmietaną i cukrem
dziewczyny ja wiem że ja już powoli wkurzam ;/
ale ostatnio pytałam sie od jakiego momentu wydziela sie hcg
no i znalazłam w jednym artykule ze od zagnieżdzenia a jeszcze gdzie indziej że od zapłodnienia
czyli jak zakładając że od zagnieżdzeia to było za wczesnie na test
Własnie Sailorka planuję kupić ale pod warunkiem, że nie mrożone Agnieszka, nie wkurzasz Wg mnie też było za wcześnie na test Może w piątek zrób jak wytrzymasz do piątku
ehh ja właśnie wróciłam byłam z moją niunia na zakupach pieniążki wydać
żeby przestać myśleć i wyluzować ,chciałam kupic test,ale nie kupiłam bo by mnie korciło żeby zrobić ,a tak kupie w piątek i zrobię w sobotę
Kochane byłam u lekarza na polnej wizyta ok juz nie pojde do tamtego ginekologa niech sie goni... na wizycie opowiedzialam o swoim stanie zdrowia zaprosił na fotel zaczął badać powiedział o tyłozgięciu, zrobił USG dopochwowe szukał maleństwa znalazł i szukał serduszka i Bogu dzięki znalazło się serduszko nie było słychać ale widziałam małą fasoleczkę a lekarz pokazał w którym miejscu bije serduszko wyszłam od niego przeszczęśliwa