Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja jestem blada jak trup
ilkas gratulacje!!!!! tak sie cieszymy:* spokojnych 9 miesięcy życzymy:*
KRÓLEWNA test robiłam i negatywny był. a mi się tak cykle powaliły przez tabsy antykoncepcyjne. w następna środę idę do lekarza. no chyba, że @ nadejdzie i mi popsuje wizytę
MYNIA ja zawsze powtarzam, że opalenizna jest brzydkabo ja jestem blada jak trup
taka już moja uroda. nawet jak się położe i opalam to nic. a jak juz to czerwona jak burak kilka dni jestem a potem wszystko wraca do bieli
ANKE js wierzę, że będzie dobrze. zdaj relację z wizyty. wszystko się ułoży i bedziesz miała drugą upragnioną dzidziolkę
PYSCEK my się nie znamy, ale witam z powrotemwspółczuje tych przejśc. zawsze wszystko na raz na łeb i na szyję leci
MGIEŁKO wiesz tak się cieszę, że powróciłas. widac, że z energią. tak trzymaj. a na kiedy masz termin @??
mnie dalej kurde brzuch boli. a zwłaszcza prawy jajnik. nigdy tak nie miałam. bolało to przy @ i to jeśli bardzo to po przeciwbólowych przechodziło...eh... 1000 razy się zastanowie zanim znów wpadne na pomysł brania tabletak