reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka prolaktynę (obojętnie w którym dniu cyklu) i powiem CI ,żę przez nią nie miałam owulacji. Dodatkowo progesteron pod koniec cyklu. Na początku zacznij od prolaktyny bo to najczęstyszy powód

reklama
Zonqa mi kiedyś na tai katar, który się gdzieś zablokował i nie chciał wyleźć pomógł hipertoniczny roztwór wody morskiej, rewelacja....
Czarnooczko ja się wkurzyłam jak się dowiedziałam w momencie mojego oczekiwania zakończonego @, że moja koleżanka zaszła w ciąże... nieplanowaną... ale była zaręczona więc to nie tak, że to jakaś 16 latka dla któej to tragedia... i wiecie co mi powiedziała? Że jak się dowiedziała to pierwszego dnia się upiła i wypaliła paczkę fajek bo się wkurzyła, że przez 9 miesięcy nie będzie mogła...
Aguś w pochwie najlepiej mierzyć, dobrze, że zmieniłaś miejsce, właśnie zapomniałam o tym napisać :)

Agacynda, może chce chłopak zrobić niespodziankę, skoro wcześniej pytał o rozmiar to sam kupi:) i dobrze, ja bym tak wolała:) Nawet jakby wybrał nie najulubieńszy pierścionek to pewnie uznałabym go za najpiękniejszy bo od niego.... ehhh :)
Sihaya... spokojnie... ja już sobie wszystko z Twoją temperaturą ustaliłam.. dostała wytyczne i mam nadzieję, że się posłucha:)

Myniu ten ktory znalazlam wczoraj jest tym jedynym. Poszukaj na stronie apartu za 849 zl z topazem. Pisze z komorki wiec nie moge wyslac linka. Ale jak
Znajdziesz to wstaw to Ci powiem
Czy to ten :-)

dziękuje sihaya i Sailor za porady w takim razie w przyszłym tygodniu w piątek bo akurat będę miała możliwość w przychodni u siebie pobrać krew zrobię sobie tą prolaktynę skoro to bez różnicy w którym dniu cyklu.
Myniu kochana ten drugi pierścioneczek jest boski :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry