reklama

Staranka od stycznia 2012.

powiem wam że jesli chodzi o ogladanie pierscionkow na zywo a w necie to jest bardzo duza roznica . u Nas bylo tak samo ze slubna obraczka w necie wyszukalam 3 ktore mi sie cholernie podobaly a ta obecna ktora mamy odrazu odrzucilam bo mi sie strasznie nie podobala . ale jak poszlismy do sklepu obejrzec to zakochalam sie wlasnie w tej obraczce ktora odrazu odrzucilam:D w necie wygladala okropnie a na palcu pieknie:D

to nasza slubna Złote Obrączki Ślubne STELMACH wzór 17 /5.0 mm - Obrączki ślubne, Pierścionki zaręczynowe.
co najsmieszniejsze to zupelnie inaczej wyglada niz na zdjeciu:D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ja dzisiaj widzialam go!!! Tylkk oczywscie dlatego ze powiedzialam mojemu A ze ide do river island a on poszedl do mexxa. Pozniej na szybko musialam sie znalezc w garderobie w RI.

to fakt, już też się przekonalam, że inaczej na żywo, inaczej w necie. A co do apartu to jakieś doświadczenia macie? Bo ja mam jedno i złe... Mój tata kupił mamie (moimi rączkami;-)) pierścionek i kolczyki i wisiorek z perłami, na 30 rocznice ślubu - perłową. To było rok temu a już dawno perła wypadła z pierścionka, chyba po miesiącu, następna była z wisiorka, kolczyki chyba się jeszcze trzymają ale może dlatego, że najrzadziej mama je nosi...

Czarnooka jak dla mnie to owu bylo u ciebie 17/18 dnia cyklu. Masz tam najbizsza, ktora skacze w bardzo wysoką. W cyku bezowulacyjnym nie ma charaktersytycznego skoku. Doczytalam na necie.

Dziewczyny, chyba sie nie udalo... boli mnie wszystko na dole jak na @ :-(. Co prawda piersi obolale i drazliwe w dotyku ale to na @ pewnie. Eh....

Myniu ale tempka dzis znow spadla :unsure::hmm: więc tak sobie myślę właśnie że chyba nici z tego :-(

Szukalam na necie podobnych wykresów i faktycznie znalazłam, nawet takie po spadku 0,4 stopnia, ale... no właśnie ale... kurcze jak do jutra nie przyjdzie chociaż plamka to zrobię test raz jeszcze...

witajcie
Agacynda ten pierwszy pierścionek cudny typowo zaręczynowy od razu widać o co chodzi ten drugi mi nie podpasował
Mynia ten drugi ładniejszy , ten pierwszy mi się mniej się podoba jak dla mnie zaskromny ale każdy ma inny styl

Ja wstawię później zdjęcie mojego który dostałam 6 lat temu, białe złoto z żółtym, dwa diamenty i jeden szafir cudooo !!!!
my mamy proste klasyczne obrączki złote bez żadnych zdobień, i dlatego pierścionek też ma dodatek żółtego złota ale super to wygląda, a taki bardziej klasyczny pierścionek z jednym oczkiem coś podobny do tego pierwszego Agacyndy dostałam za urodzenie Oliwi od męża ;-)

A poza tym to byliśmy wczoraj u znajomych, wypiliśmy troche piwka, ale wczoraj się pilnowałam żeby jeść tylko to co wolno w
pierwszej fazie Diety Dukana ,no poza tym piwkiem hehe

U mnie @ nadal nie ma, beznadzieja nie wiem o co chodzi, piersi pobolewają ale jakby mniej, dziś rano jak wstałam to tak mnie ciągnęło w dole brzucha jakby mi miało coś wypaść dziwne uczucie, natomiast nie nastawiam się bo wiem że się nie udało, tylko ta psychika płata figla chciałabym już zacząć cykl a tu dupa blada upssss.....

No dziewczynki my dziś śmigamy ze znajomymi na rowery, zrobimy małego grilla, będzie fajnie a wieczorem mąż już wraca do szkoły do POznania ehhhh
i znowu same do piątku

reklama
Dziewczyny:) A głównie ALG w tym momencie, wbijcie sobie do główek, że spadek powyżej linii podstawowej to nie spadek:) Tym bardziej, że u Ciebie ALG nadal temperatura jest nie tylko powyżej podstawowej ale nawet powyżej pomocniczej. Oczywiście, ja nie mówię, że temperatura nie spadnie następnego dnia, ale taki spadek to nie spadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry