reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja jestem Myniu zadowolona ze zlota i to bardzo pieknie sie prezentuje na paluszku swieci jak cholerka:D ale to juz musisz Ty zdecydowac najlepiej jakbys poszla do sklepu i przymierzyla kilka pierscionkow wtedy latwo Ci bedzie zdecydowac .

co do tej fasolki to nie wierze wcale ale to wcale ze to fasolka zero objawow. ten skok to pewnie zaburzenie jutro jak zmierze bedzie niska:D:D

reklama
wykąpałam się i piersi mnie szczypią sutki dokładnie ehhh chciałabym aby to była oznaka ciąże ale zdaje sobie sprawę że jest to oznaka nadchodzącej @ tylko czemu aż tak się przedłuża, a próbowałam zbadać sobie szyjkę to mam nawet wysoko twardą, ale jak wyjełam palec to cały w białych płatach ehhh no masakra jakaś

hejka,
o temat obrączek i pierścionków był :) ja pierścionkiem się nie pochwalę bo nie ma na stronie apartu i chyba nawet nigdy nie było a stamtąd mamy..hmm..ale typowy z białego złota i jednym brylantem, a obrączki mamy takie Apart - Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki , grawer jak na sygnaturce, ja ma pierwszą część a mąż drugą :)
Życzę dziewczyny że szybko dostaniecie upragnione pierścionki, zapamiętacie tą chwilę na zawsze!

Mgielka, może jednak się udało??

Dziewczyny ja dzisiaj muszę się chyba pochylić z pokorą,że te testy co robiłąm ostatnio z allegro potraktowałam z przymrużeniem oka. Naczytałam się,że na nich kreska testowa wychodzi zawsze ciut mniej ciemna niż kontrolna i jak się pojawiła to tak to potraktowałam a tu patrzę dzisiaj ciemna jedna jak i druga...:-D
Więc chyba pozytyw dopiero dzisiaj mam. I co fakt śluz też się jeszcze nie skończył...zmienił się na bardziej płynny.

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!
Widzę, że jesteście w temacie pierścionków i obrączek, co było wcześniej raczej mi się nie uda nadrobić, bo minęło jakieś 150 stron podczas moich wakacji.
Jejku człowiek czeka na wakacje prawie rok, a potem one tak szybko mijają. Pięknie było i ciepłu, a tu od rana pochmurno i siąpi, a przed chwilą nawet ulewa była. To się nazywa powrót do szarej rzeczywistości i twarde lądowanie. A jeszcze wczoraj leżałam pod palmą.
Dzięki Myniu wielkie za streszczenia:)

reklama
hej laski :)
ja dzisiaj odsypiam wczorajszy wieczór
byliśmy wczoraj na imprezie u znajomych wieczorkiem no i wróciliśmy nad ranem w bardzo fajnym humorze :)

Mgiełko ja na Twoim miejscu zrobiła bym bete, bo czasami testy ciażowe oszukują

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry