reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sluchajcie, glupieje juz:) Tez staramy sie z mezem od stycznia (no od lutego powiedzmy, w styczniu byl strasznie dlugi cykl wiec nie trafilismy w owulacje zupelnie...). W zeszlym miesiacu zakupilam testy owulacyjne i wyszedl pozytywny test w 21 dniu cyklu- 28 maja. W czwartek (10 DPO) dostalam brazowych plamien. No nic mysle, okres mi sie zaczyna. No i dzis niedziela czekam na ten okres i czekam, i na spadek temperatury. Od owulacji temperatura na poziomie 37 stopni o 6 rano. No i dzis dzien 13PO i mierze temperature- a tam 37,2! Zglupialam. Robie test ciazowy- druga kreska pojawila sie po 2 minutach! Nie jest tak wyrazna jak kontrolna, no ale jest! No ale ciagle plamie na brazowo i jest przeciez tak wczesnie- od owulacji nie minely jeszcze dwa tygodnie! Nie wiem teraz czy dzwonic do gina jutro, robic nowe testy, czekac?? Wariuje chyba. Licze na slowa uspokojenia, bo moj maz to- o, no widze druga kreske. Ale nie uwierze dopoki nie zacznie ci brzuch rosnac...:dry:

reklama
Blekinge jak jest druga kreseczka na tescie ciazowym to nie wazne czy jest slaba czy mocna to i tak ciąża :) wiec mozemy pogratulowac Ci:D
co do Twoich plamien radzilabym jak najszybciej udac sie do gina. plamienia w poczatkowej fazie ciazy to nic dobrego nie wrozy. wiec zamiast czekac to szybko dzwon do ginekologa.:)

ja pierdziele chyba przez to badanie w tym cyklu szyjki nabawilam sie grzybicy.... kurde nigdy nie mialam z tym problemow masakra. pierwszy raz to mam. Clotrimazolum jest bez recepty?

Mgiełko mi też ten drugi bardziej się podoba:) Ale na razie tylko w necie go widziałam:)
Blekinge, ach te chłopy:) Dzwoń w poniedziałek do lekarza i GRATULACJE!!!
A niektóre testy u niektóych kobiet wychodzą wcześnie więc to nic dziwnego, że wyszedł 13 dpo

Dzieki dziewczyny! Bede jutro dzwonic do gina, zobaczymy co powie. Wczesniej tez mialam plamienia przed miesiaczkami, 1-2 dni i moj gin to zbagatelizowal wlasciwie, zrobil mi wszystkie badania, sprawdzil hormony i powiedzial ze po antykoncepcji hormonalnej czesc kobiet tak ma... dlatego bylam pewna ze to okres idzie... Caly czas tylko mysle czy test mogl sie mylic i dac mi falszywy pozytyw... No ale fakt ze temperaturka skoczyla, cere mam boska (jak na ten czas w miesiacu), i spiaca jestem caly czas. Wszystko jest mozliwe zdaje sie.
Czy to mozliwe ze w 10DPO mialam implantacje? I stad te plamienia?:confused:

No nic chyba mi pozostaje skoczyc do apteki na wszelki wypadek i kupic.
i pewnie ten skok temperatury to tez od tego . oj bede miala piekny wykres tempki w tym cyklu^^^

oj Myniu nie pamietam kochana . teoretycznie jak sie nic nie poprzestawia powinnam @ dostac 17 tam na naszej liscie doliczylam 3 dni czyli @ wyznaczylam se na 20. dlatego ciezko mi nawet jest okreslic dzien owulki. wogole jej nie czulam po tempce faktycznie mozna stwierdzic ze 17-18 dc ale szczerze jakos w to nie wierze bo zawsze czulam owulke tym bardziej ze brzuch mnie boli od jakiegos tygodnia juz. dzien w dzien jak na @. poprostu masakra. wiec wiem jedno ze sie wszystko poprzestawialo po ostatnim opoznieniu.:/.

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnooka, no nie koniecznie ta musi być z tą owulacją bo to zależy kiedy miałaś biało jaja... Postaraj się przynajmniej szczyt zaznaczyć w przyszłym miesiącu (no chyba, że juz będzie fasolka:-)) Bo skok mógł być wcześniej a późniejsza, jedna lub dwie niższe mogą wynikać z zakłócenia. Zwróć uwagę na ten śluz kochana:)
Zonqa, strasznie drogie:) Mi się podobają takie proste i matowe, kiedyś podobały mi się z oczkiem ale teraz bym chciała całkiem zwyczajne obrączki (też już wczoraj wysłałam link S.;-)) Tylko jemu podoba się żółte złoto a mi białe... tzn mi się białe podoba wizualnie ale tak jak pisałam kiedyś u koleżanki widziałam obrączkę z białego złota i wygląda jak zwykłą blaszka... Już całkiem przez to nie wiem jaki bym chciała pierścionek i obrączki:) żółte czy białe...

Dla nas symbolicznie pasowałyby jakieś biało-czarne ;-):-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry