reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooczko, widzę, że 12,13 i 14 dc nie masz serduszek więc na pewno nie było wtedy białka jaja bo podejrzewam, że byś tego nie zlekceważyła:) temperatura na razie ładnie, oby tak dalej:)
Anke, może to na owu bo widzę, że masz termin @ na 26 czyli za 16 dni to akurat by pasowało, żebyś w tych okolicach owu miała :)
Mnie zamuliło jakoś, ta pogoda taka marna, ciemno już u mnie się robi

Ostatnia edycja:
Myniu Skarbie właśnie nie mam serduszek wtedy bo mojego męża nie bylo wtedy 3 dni bo byl w delegacji:( a cos mi sie wlasnie wydaje ze wtedy bylo bialko jaja dlatego odrazu spisalam ten cykl na straty . a tempka dlatego skoczyła że ta glupia infekcja się mi trafila. :(

Czarnooka bo to jest tak, że jeśli wtedy było białko jaja to ja bym widziała skok wcześniej (choć niekoniecznie, ale po prostu jest też taka możliwość) tylko ze spadkiem 17 i 18 dc, to się podobno zdarza około 3-4 dnia po skoku, a jeden z tych spadków mógł być nawet implatacyjny... no musisz kochana po prostu poczekać, oby sie udało:)

tak wiele czeynników może zakłócić tempkę,że czasem nawet możemy mysleć że było ok a coś zakłociło więc ja dalej się upioeram,że puki nie ma @ wszystko jest mozliwe :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry