reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny dzisiaj byliśmy na rowerach
wróciliśmy do domu i jestem chora, coś mi się stało, padam na pysk oczy mnie pieką, mięśnie bolą, ledwo chodzę temperatura około 37 fuck jakiś wirus
nie wiem czemu mi sie tak spóźnia już bym chciała żeby przyszła
muli mnie okrutnie ale drugi dzień na Dukanie mi nie służy najgorsze że waga poszła o prawie pół kilo do góry co jest?
mam tego dosyć
chciałam kupić test ale u mnie taka susza a jak wloże palec to nadal dużo białego platowatego ehhh wszystko nie tak

Mgiełka te bóle mięśni i inne to może faktycznie dieta Ci nie służy po prostu, może warto by spróbować jakoś inną dietkę.
A może warto by zrobić test nie myślałaś o tym?;-)

Mgiełko może to ta dieta, z tego co o niej wiem (teściowa i koleżnaka też stosowała) to owszem skuteczna jest i o ile na wagę działa zbawiennie to na narządy wewn. negatywnie - cholernie obciąża organizm. Osobiście wszystkim ją odradzam z czystej troski o zdrowie.
ściskam i życzę zdrówka:)

Myniu dziękuję:*

Mi oprócz tego się problemów psychicznych nabawiłam na tej diecie to strasznie obciążyła wątrobę... długo doprowadzałam ją potem do porządku, ale na szczęście na diecie byłam tylko dwa miesiące więc dało się jakoś z tego wybrnąć

dieki dziewczyny ale ja juz nie daje radu utylam 3 kilo przez miesiąc nie wiem czemu
i dodaje zdjęcie obiecane mojego zaręczynowego, z apartu białe złoto w części z kamieniami reszta żółte po bokachdwa diamenty a na środku szafir, mój mąż oprócz pierscionka dał mi certyfikat potwierdzający autentyczność kamieni taki rezolutny haha
DSC06799.jpg

reklama
z Oliwią nie wiedzialam planowalismy ale na luzie , a ze mialam nieregularnie to test zrobiłam 3 tygodnie po terminie @, natomiast jesienią jak poroniłam bliźniaki ( brałam clo) to test wyszedł 2 dni przed @ i to w ciągu dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry