reklama

Staranka od stycznia 2012.

ładny Mgiełko, ja właśnie taka głupkowata jestem, że znowu oglądam pierścionki i przed chwilą poatrzyłam na szmaragdy i szafiry i nawet wyczytałam, że szmaragd symbolizuję płodność więc może by się szmaragd przydał na pierścionku:) poza tym lubię zielone kamyki:)

reklama
a mi sie podobają rubiny takie magiczne
kurcze dziewczyny jeszcze dwa dni bez @ i chyba kupie test naprawde czuje sie wiecznie zmeczona
ale najgorsze ze chyba ta infekcja wszysto psuje nic mnie nie boli nie piecze a sluz bially ale nie lejący tylko takie płatki

dziewczyny a mnie strasznie boli prawy jajnik aż na pleckach czuję chyba owulka tym razem będzie a nie przymiarki...
Myniu a gdzie znalazłaś opis co jaki kamień symbolizuje?

dziewczyny kładę się spać od jutra znowu kierat , mąż wrócil na kurs będzie w piątek a my znowu same praca przedszkole niania, dobrze że zajęcia w szkole skonczyły się i dopiero pod koniec wrzesnia wrócą
juz zaczynam panikowac przed dentystą Oliwi w sobote będzie borowanie mleczaka oj ma 5 dziurek szkoda słów o zeby dbalismy a taka masakra , a raz dała borować na zywca ale sie zrazila bo lekarka nie dała znieczuenia, a wiec za drugim razem nie dała borowac tylko polakowalismy zeba a teraz juz musi byc borowanie ale w znieczuleniu tylko dziecko zrazone wiec bedzie tragedia

kurcze juz dawno mi sie tak nie przedłuzył cykl to chyba z tej pustej głowy haha zmykam spac juz teraz to chce tylko @ mam wiesiolek i nie zawacham się go użyć w tym cyklu hahah ppapa kochane
najgorsze ze mój kochany to sportowiec , taki super ciacho a ja.... szkoda słów a on mnie tak kocha i mnie wstyd ze taką ma grubą zone a stać go na super ślicznotke ooooo wylałam żale a co
papapa

ależ Ty Mgiełka głupstwa gadasz:) dla niego widocznie to Ty jesteś super ciachem:)
powodzenia u dentysty, bez znieczulenia sama bym uciekła:)
Sailor tak o wpisałam w net szmaragd właściwości albo szafir właściwości, to tylko symbolika ale już pisałam dziś, że dla mnie taka symbolika jest ważna:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry