reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej :P
witam sie z rana :P
od razu sorki ze nie odpisywałam :) widziałam wczoraj ze sie zastanawiacie co ze mną ale nie miałam czasu odpisac ;/;/
miałam bardzo pracowity serduszkowy i szkolny weekend ;d;d

ogólnie to tak dla Sailor jak byłam w środe to pęcherzyk największy miałm 14 mm, w piątek byłam w szpitalu na usg (był bardzo przystojny pan doktor mm :D bo mojego nie było juz :P) to pęcherzyk miałm około 16 mm no i kolejne usg mam dziś wiec zobaczymy
nie wiem co myśleć, białka jajka nie zauważyłam w tym miesiącu tylko taki przeżroczysty troche rozciągliwy sluz na zmiane z wodnistym ale był ból owulacyjny wasnie prawego jajnika, a dzisiaj własciwie od wczoraj mam jakieś dziwne bóle w podbrzuszu, jak np. sikam to mnie bol takie napięcie w dole brzucha ;OO
dzis tempka lekko w góre poszła ale nie wiem czy owu była czy nie, ta tempka troche zaburzona dzis..
boje sie bardzo ze pęcherzyk nie pękł i kolejny miesiąc na darmo ale zobaczymy...

widziałam dyskusje o pierścionkach
mój zaręczynowy wygląda tak Apart - Wyszukaj produkty
a obrączek naszych nie ma na stronie ale te są podobne tylko my mamy takie matowe Apart - Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki no chyba ze to są te a na zdjęciu wygląfdają troche inaczej

nie wiem co jeszcze miałam pisac :P jak sobie przypomne to napisze :P

Sailor: a Ty miałaś już owu czy nie wiesz ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie o poranku
piję kawkę, a dziś stanęłam na wadzę i o dziwo 1,8 kg mniej jejku jak ja się cieszę hip hip hurra, oby tak dalej,
@ nadal nie ma już mnie to wkurza jajniki co jakiś czas pobolewają, piersi pieką i szczypią na sutkach ale nie jakoś strasznie a dziś mam nerwowy i rozbiegany dzień w pracy może dziś przyjdzie ta wredota
może jak do środy nie przyjdzie to zatestuje zobacze .... robiłam już tyle tych testów że szczerze wątpie, może poprostu przez tą infekcję nie chce @ przyjść

witajcie kochane:*
no i u mnie pozamiatane :( teraz czekac na @.
wczoraj ze znajomymi ustalilismy ze w sierpniu jedziemy nad morze. akurat wezmiemy se tydzien wolnego w moje plodne dni :) moze to cos pomoze.:)
ja juz w pracy siedze mam chwilke wolnego bo przychodnie otwieram o 8. zycze wan Kochane milego dnia bede do Was zagladac :)

Cześć dziewczęta wydarzyło sie coś przez ostatnie parę dni? Nie nadrobie was bo to jakieś 70stron ja nadal czuje sie wyśmienicie chyba że najem sie mięsa to już nie ale tak to mamy sie dobrze i przygotowujemy sie po malu do badań prenatalnych :-)

hejka kochane:*
MYNIA pytałaś o lekarza. a wiec idę ale dopiero w następna środę:no: przez to,że teraz miała urlop, a w ta środę ja pracuje. potem urlop i idę do niej. no co zrobic... dlugo ale trzeba czekac

dziewczyny jak ja się czuje do du... dziś taka wzdęta jestem, że szok!!!:szok: jajniki przestały, aż tak bolec. dzis 52 dc. @ nie ma. cisza. śluzu jest w środku dosyc dużo. taki bialy lepki. ale szyjka jakaś twarka chyba nisko i lekko otwarta więc z tego co tu pisałyście to ciąży brak. tak mnie coś zamula...eh... wczoraj po pracy pojechałam do apteki po test no ale pocałowałam klamkę. spóźniłam się 3 min i zamkneli. może to dobrze. kasy nie wydałam i znów jednej kreski nie zobacze. Boże dziewczyny jak ja bym chciala byc w ciąży!!!!!!

trzymam kciuki za testujące!!!! i za intensywnie się starające:-D
wpadn potem

witam :)
mi sie dzisiaj tak dobrze spało jak nigdy
@ powoli się kończy także od jutra mierzę temp, mam nadzieje że w tym cyklu się uda

idę dzisiaj z moją niunią do szkoły na zebranie żeby mogła poznać panią wychowawczynie i dzieci z klasy jejku ależ ja się stresuje

reklama
MGIEŁKO trzymaj się dzielnie! życie to takie jest poplątane. idzie swoim torem i zobaczysz zaskoczy Cię jeszcze:tak:
CZARNI fajnie, że napisałaś. jak Twój brzuszek?? na początku ciąży miałaś taki śliczny ( o ile sie nie myle, że to Ty :-D) to pochwal sie i nam teraz

dziewczyny a mnie sie wydaje czy nasza GRZANECZKA miała w sobotę ślub???
ciekawe co tam u KAROLI I KROPECZKI??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry