K
krolewnazmarcepana
Gość
hej 
witam sie z rana
od razu sorki ze nie odpisywałam
widziałam wczoraj ze sie zastanawiacie co ze mną ale nie miałam czasu odpisac ;/;/
miałam bardzo pracowity serduszkowy i szkolny weekend ;d;d
ogólnie to tak dla Sailor jak byłam w środe to pęcherzyk największy miałm 14 mm, w piątek byłam w szpitalu na usg (był bardzo przystojny pan doktor mm
bo mojego nie było juz
) to pęcherzyk miałm około 16 mm no i kolejne usg mam dziś wiec zobaczymy
nie wiem co myśleć, białka jajka nie zauważyłam w tym miesiącu tylko taki przeżroczysty troche rozciągliwy sluz na zmiane z wodnistym ale był ból owulacyjny wasnie prawego jajnika, a dzisiaj własciwie od wczoraj mam jakieś dziwne bóle w podbrzuszu, jak np. sikam to mnie bol takie napięcie w dole brzucha ;OO
dzis tempka lekko w góre poszła ale nie wiem czy owu była czy nie, ta tempka troche zaburzona dzis..
boje sie bardzo ze pęcherzyk nie pękł i kolejny miesiąc na darmo ale zobaczymy...
widziałam dyskusje o pierścionkach
mój zaręczynowy wygląda tak Apart - Wyszukaj produkty
a obrączek naszych nie ma na stronie ale te są podobne tylko my mamy takie matowe Apart - Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki no chyba ze to są te a na zdjęciu wygląfdają troche inaczej
nie wiem co jeszcze miałam pisac
jak sobie przypomne to napisze 
Sailor: a Ty miałaś już owu czy nie wiesz ??
witam sie z rana
od razu sorki ze nie odpisywałam
miałam bardzo pracowity serduszkowy i szkolny weekend ;d;d
ogólnie to tak dla Sailor jak byłam w środe to pęcherzyk największy miałm 14 mm, w piątek byłam w szpitalu na usg (był bardzo przystojny pan doktor mm
nie wiem co myśleć, białka jajka nie zauważyłam w tym miesiącu tylko taki przeżroczysty troche rozciągliwy sluz na zmiane z wodnistym ale był ból owulacyjny wasnie prawego jajnika, a dzisiaj własciwie od wczoraj mam jakieś dziwne bóle w podbrzuszu, jak np. sikam to mnie bol takie napięcie w dole brzucha ;OO
dzis tempka lekko w góre poszła ale nie wiem czy owu była czy nie, ta tempka troche zaburzona dzis..
boje sie bardzo ze pęcherzyk nie pękł i kolejny miesiąc na darmo ale zobaczymy...
widziałam dyskusje o pierścionkach
mój zaręczynowy wygląda tak Apart - Wyszukaj produkty
a obrączek naszych nie ma na stronie ale te są podobne tylko my mamy takie matowe Apart - Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki no chyba ze to są te a na zdjęciu wygląfdają troche inaczej
nie wiem co jeszcze miałam pisac
Sailor: a Ty miałaś już owu czy nie wiesz ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:

przez to,że teraz miała urlop, a w ta środę ja pracuje. potem urlop i idę do niej. no co zrobic... dlugo ale trzeba czekac
jajniki przestały, aż tak bolec. dzis 52 dc. @ nie ma. cisza. śluzu jest w środku dosyc dużo. taki bialy lepki. ale szyjka jakaś twarka chyba nisko i lekko otwarta więc z tego co tu pisałyście to ciąży brak. tak mnie coś zamula...eh... wczoraj po pracy pojechałam do apteki po test no ale pocałowałam klamkę. spóźniłam się 3 min i zamkneli. może to dobrze. kasy nie wydałam i znów jednej kreski nie zobacze. Boże dziewczyny jak ja bym chciala byc w ciąży!!!!!!