reklama

Staranka od stycznia 2012.

królewno ja się nie monitoruję ale ból owu był,białko jajka było,że ho ho a potem zmieniło się na wodnisty więc myślę,żę to też śluz płodny więc i u Ciebie był. Mnie ten wiesiołek końska dawka śluzu narobił :-D. Dzisiaj trochę tempka w górę więc zaszalał i wyznaczyłam sobię granicę. jak cos się zmieni to ja zmienię :-D. teraz też mam takie odczucie napięia w podbrzuszu jak ty królewno więc może to dobry objaw kochana. Napisz koniecznie po usg co wyszło. Tak bardzo bym chciała żeby nam to clo pomogło ;-)

reklama
wiecie co kochane ja w tym miesiącu postaram się tak nie nakręcać i z tą tempką też, oczywiście będę mierzyć ale już nie będe jej brała tak do siebie bo w tamtym cyklu tak ładnie sie trzymała a potem przyszła @ i myślałam ze mi serducho pęknie

dziewczyny ALG testowała ?

dziewczyny, bo z tą temperaturą to jest tak, że do 12-14 dni to nie ma się co ekscytować, bo to normalny objaw, że temperatura jest wysoko. gdyby była wtedy nisko to oznacza problemy z hormonami. Dopiero jeśli wyższa temperatura utrzymuje się dłużej niż zazwyczaj to juz może coś znaczyć, ale nei musi, a jeśli utrzymuje się powyżej 18 dni to już prawie na pewno coś znaczy ale też nie zawsze...

Sailor usg mam dopiero przed 18 wiec jeszcze sporo czasu, ale to podbrzusze na prawde mnie boli...
a owulacja jest po tym jak sie pojawi śluz czy w trakcie występowania śluzu??
no mi tez dzis podskoczyła w góre to chyba tez sobie zaznacze granice a najwyszej zmienie jak sie cos zmieni

ojj ja trzymam za nas kciuki oby to clo pomogło kurcze, bo ja juz szukam kołyski dla bejbka małego ;d;d haha ;p

oby moj lekarz potwierdził owulacje boje sie ..

Sailor usg mam dopiero przed 18 wiec jeszcze sporo czasu, ale to podbrzusze na prawde mnie boli...
a owulacja jest po tym jak sie pojawi śluz czy w trakcie występowania śluzu??
no mi tez dzis podskoczyła w góre to chyba tez sobie zaznacze granice a najwyszej zmienie jak sie cos zmieni

ojj ja trzymam za nas kciuki oby to clo pomogło kurcze, bo ja juz szukam kołyski dla bejbka małego ;d;d haha ;p

oby moj lekarz potwierdził owulacje boje sie ..

Królewno musimy być dobrej myśli kochana wspomagacze bierzemy tak jak kropeczka więc może się uda :tak:
To napięcie właśnie jest takie jakby prawie ból. Oby to był dobry objaw :-)
Granicę zawsze mozna sobie zmienić więc ja zaznaczyłam i już :-) poprfawia mi to wygląd wykresu i daje nadzieje :-D
Wiem,że świruję ale jesli pomaga na humor to...

hehe ;d to ja chyba tez ustawie, ale to bym miała owu i zaraz po owu były skok.. chybas jednak zaczekam co bedzie jutro ;p;p

no i szefowa mi ciśnienie podniosła a miałam dzisiaj jechać do moich dzieciaczków w Ośnie ehhh szkoda mi słów
naprawde mam szczerze czasem dość tej pracy , sutki to mnie tak pieką że szok, niech już ta @ przylizie,

co do wybierania kołysek to ja dałam sobie spokój , przestałam bo tylko się nakręcam, szkoda mi że znowu się nie udało, ale co zrobić nie mam na to wpływu

reklama
Czytałam,żę owu jest po śluzie niby nastepnego dnia po szczyccie a szczyt to ostatni dzien sluzu z chociaz jednym objawe sluzu plodnego czyli rozciągliwy sliski błyszczący

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry