reklama

Staranka od stycznia 2012.

No jak tam mówicie to tylko czekac do jutrzejszego dnia jak spadnie to klopsik wtedy bede napewno wiedziala ze wzrosla ze wzgledu na infekcje.
niby probuje se odpuscic myslenie o dziecku ale jak tylko widze w przychodni u siebie jak mlode matki przychodza na szczepienie to az mi w sercu zakluje ze ja tak nie moge:( i wtedy wszystko wraca. chyba najlepszy bylby klosz z daleka od wszystkich dzieci.

reklama
Czarnooczko, jutro jak spadnie to jeszcze nci znaczyć nie będzie:), wszystko się rozegra w okolicy 17:) wtedy będziemy wstrzymywać oddech i trzymać kciuki:)
Sailor, Ty zawsze masz jakieś pyszności:) ale ja sobie dziś zrobiłam sorbet truskawkowy i zaraz wyjmę z zamrażarnika i spałaszuję:)

Myniu tak się złożyło zamówili dużego gości nie dużo zostało sporo bo torta na raz nie zje się dużo bo zmuli to dostaliśmy nawet dobry powiem wam. Soebecik też pycha uwielbiam wszelkie sorbety nawet limonkowe :-D

i jak tam wam minoł dzionek?
bo ja cały dzień leniuchowałam, razem z mężem prawie całą niedziele spędziliśmy w łóżku i oglądaliśmy tv ;) no i meczyk tez
no a meczu Irlandia -Chorwacja już nie oglądam bo mój mąż ma dość tego mojego kibicowania :))
ale jutro zobaczę powtórkę

ja już chce owulkę

Myniu ja byłam na monitorgu we środę i był pęcherzy i w piątek już pęcherzyka nie było także te bóla podbrzusza to raczej już nie na owu :(.
Dziewczyny już normalnie sama nie rozumiem mojego cyklu wszystko mam tak poprzewracane, że szok. :(.
A co z Królewną bo nie mogłam się doszukać jak po monitoringu?

Anke była kilka dni temu i miała 16 mm pęcherzyk, i nie pamiętam czy miała wczoraj iśc na monitoring podejrzeć jajeczko czy nie ale nakaz był starać sie zwłaszcza w niedzielę a dzisiaj jej nie widziałam bo też jestem ciekawa z eacji tego że u mnie monitoring był nie mozliwy w tym cyklu.:zawstydzona/y:

reklama
witajcie:)
my wróciliśmy dopiero po całodniowym działkowaniu:) jak zwykle się objadłam na całego hehe...
oczywiście na leżaczkach oglądaliśmy meczyk - tak to ja mogę każdy oglądać:D
tempka trzyma się - jutro teoretycznie sądny dzień, choć wszystkie objawy małpowe się pojawiły:(
oczywiście podaję do wglądu wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl

a jak u reszty dziewczyn testowanka? bo chyba przede mną były terminy jakoś dzień po dniu z tego co pamiętam??

królewna jak monitoring??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry