reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzięki dziewczyny :) Czuje się w miare. Przez ostatnie 2 tygodnie miałam niesuatnne mdłosci, ale oodstawiłam luteine i troche pusćiły. Teraz męczą mnie do południ. Jestem senna cały czas. Czasami śpię do 11. Siedze sobie na L4 i lenie sie. Brzuch troche widać, ale jeszcze nie tak żebym się mogła chwalić. Od 10 tygodnia zacznę foty robić :)

Mgiełko dlatego 1-4 % musisz wziąć bo wtedy Ci kolor wyjdzie ton w ton albo ciut ciemniejszy a jeśli weźmiesz 6% to rozjaśnisz o ton lub więcej. jezu jak dobrze, że wiem o co chodzi heheheheheh

Coś Wam miałam napisać, nacisnęłam ODPOWIEDZ i... zaćmienie, od 10 minut zastanawiam się co to było...
Domiku, ja sobie nie życzę, żeby ktoś na mnie czekał:P Proszę fasolkować natychmiast:)
Zimno mi strasznie jakoś, weszłam pod kołdrę i pod koc.
Ciekawe czy Sihaya lepiej się czuje

ok dzieki ale nie chce zeby wyszło zciemnie ale rozjasniac nie ma co bo mam duzo siwych wlosków ( po tatutsiu eh), a co sądzis o tej farbie szukam wogole jakiegos sklepu internetowego gdzie bede mogla na stale kupowac tego typu rzeczy jak juz zostane fryzjerką hehe ostatnio szukalam peleryny i wogole chce juz zacząc kupowac pazłotka do pasemek i tego typu rzeczy
a co sądzisz o tej farbie lecher ponoc jest dobra i na duzo starcza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry