reklama

Staranka od stycznia 2012.

dobra kobitki ja lece mała wykąpać bo za niedługo mój wyczekiwany meczyk :)

Polska do bOju!!

kochane jak polacy wygrają ten mecz to wszystkie zafasolkujemy w tych cyklach, jak nie to też zafasolkujemy

no to marne by były nasze szanse jakbyśmy miały tylko zafasolkowac jeśli oni wygraja:-D trzeba się modlic żeby ich nie stratowali na tym boisku:-D tez czekam na meczyk. piffko sobie walne/ a co, nie ma dzidzi jest piffko:-D

reklama
Domiku, no mi to wygląda jakby Ci sie owulacja tak przesunęła, że masz ją właśnie teraz albo za chwilę będziesz miała...Agnieszka:) rewelacja, uśmiałam się :) tylko ja w tym cyklu nie mam opcji to dla mnie zachowaj wróżbę na sierpień :)

dziękuje kochane za te wszystkie informacje. jak jutro wyjdę od lekarza to pójdę do apteki i popytam. jak nie bedzie nic sensownego to zamówię na allegro.
Kochane jesteście:* co ja bym bez Was zrobiła... wiem, że Was zamęczam dziś ale mam jeszcze jeden problem. teraz zauważyłam cos dziwnego. taki śluz jak białko jajka. tak sie ciągnie. jest przeźroczysty i była w nim taka niteczka krwi:confused: o co to chodzi??? teraz przez dłuzszy czas miałam dużo białego i lepkiego śluzu a teraz jest on plus ten rozciagliwy. szyjka sie uniosła i otworzyła. ja jakaś dziwna jestem!

Moze owulkę masz? czasem przed @ i tuż po też się może taki śluz pojawić

Zobacz załącznik 474258Zobacz załącznik 474259

Hejka. Chciałam się pochwalić :)

Ja już po wizycie :) Dzidziuś piękny duzy -idealnie na 8 tydzień. Serducho biło głośni i wyraźnie było je widać. Ciąża chyba pojedyncza, nic nie mówił o mnogiej, ja nic nie widziałam więcej oprócz jednego. A zapomniałam dopytać, no ale chyba by mi powiedział. Żadnych cyst, krwiaków. Ciałko żóte wielgaśne połączone z dzidziokiem :) Kolejna wizyta 10 lipca -czyli za 4 tygodnie i wtedy prenatalne. Wszytsko mam w cenie, usg 3d i 4 d też.

Mam zrobić:
-morfologie
-mocz
-glukoze
-hbs
-WA
I toxomegalie i cytomegalie -miałam i je już i powiedział żeby w sumie nie robić, ale chyba zrobie.

to możliwe żeby aż tak się wszystko poprzesuwało:confused: masakra ze mna jakaś jest... czyli po meczyku muszę męża w razie co wykorzystac:-D

MYNIU masz rację. lepiej głośno nie mówic bo sie wilka z lasu wywoła

trzymajcie kciuki żeby ta @ bie przyszła jutro bo może na jakieś badanie się załapię. już rok minał od ostatniej cytologii to może będzie chciała zrobic. nie musiałabym dwa ray chodzic i dwa razy placic

W takim razie Domiku, oby to byłą owu, męża zamęcz:) niech wie chłopina, że to nie żarty:) I Cytologia u lekarza na dobry początek badań przed ciążą:) a za trzy tygodnie i tak kolejna wizyta u lekarza ( z fasolą w brzuchu)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry