reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Madley ja Ci kilka dni temu pisałąm podstawowe zasady mierzenia i niestety one są jedyne słuszne... jak nie będziesz mierzyć wg nich to możesz w ogóle nie mierzyć bo to nic nie da... tylko chyba nie napisałam wtedy że najlepiej w pochwie

mnie płacz ogarnia... ech dziewczyny... jaka to jest fantastyczna rzecz pracować z fajnymi ludźmi w miłej atmosferze... dopiero teraz to doceniam...

Kochana jak ja Cie rozumiem u mnie w pracy to samo :wściekła/y:
ale z kumpelą sobie powtarzamy że co nas nie zabije to nas wzmocni :tak:
Dziewczyny dzisiaj robiłam test owu i znowu druga kreska troch jaśniejsza od kontrolnej i już sama nie wiem czy wyszedł pozytywnie czy nie :szok:

Sen był rewelacja, jak się przebudziłam to się od razu do A przytuliłam :-)

Ale Myyyniu ten sen to nic w porównaniu do tego co mi A przed chwilą powiedział... Zapytał się czy jedziemy do Wrocka po pierścionek... :szok::szok::szok::szok: a ja powiedziałam, że nie.... wstydzę się chyba. aczkolwiek moglibyśmy... nawet nie trzeba by było do wrocka bo apart mamy 15 km od Nas.

Sen był rewelacja, jak się przebudziłam to się od razu do A przytuliłam :-)

Ale Myyyniu ten sen to nic w porównaniu do tego co mi A przed chwilą powiedział... Zapytał się czy jedziemy do Wrocka po pierścionek... :szok::szok::szok::szok: a ja powiedziałam, że nie.... wstydzę się chyba. aczkolwiek moglibyśmy... nawet nie trzeba by było do wrocka bo apart mamy 15 km od Nas.

wow:szok: no to jest postęp. korzystaj kobieto jak proponuja bo faceci to taaacy niedomyślni są sze szok. wiem że wolałabyś niespodziankę, ale czasem lepiej sobie samemu zdecydowac co się na palec włoży;-)

a możesz mi cos powiedziec o tym specyfiku?? pomocny?? i takie coś zażywałaś jak link wysłalam?? pytam bo cos taka straaasznie ciemna jestem w tym temacie:P:zawstydzona/y:
tak taki jak Ty wystawiłaś w linku :) brałam go odrazu po skończonej @ do owulacji. Ten specyfik pomaga w śluzie abyś miała więcej ja używałam kilka miesięcy i nie narzekałam mój mąż również wręcz przeciwnie że tak zażartuje lepszy poślizg :) jeśli jakieś pytania jeszcze masz wal śmiało :)

a zamiast oeparolu możesz kupić np wiesiołka jest to samo :) ale nie wiem jak cenowo stoi :(

oo ja dokładnie taki brałam : po opakowaniu poznałam : http://allegro.pl/oeparol-wiesiolek-kapsulki-60-szt-i2352919767.html

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję. wieczorkiem zamówię ten specyfik. a może ktoraś z Was pamięta cenę z apteki?? tak pytam orientacyjnie

jeszcze jedno pytanko. polecałyście tu kiedyś termometry firmy Microlife. a któryś konkretnie jest lepszy?? pytam bo one maja różne symbole czy modele

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry