agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ojj ja bym bardzo chciała zobaczyć II kreseczki, ale już niedługo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madley ja Ci kilka dni temu pisałąm podstawowe zasady mierzenia i niestety one są jedyne słuszne... jak nie będziesz mierzyć wg nich to możesz w ogóle nie mierzyć bo to nic nie da... tylko chyba nie napisałam wtedy że najlepiej w pochwie
mnie płacz ogarnia... ech dziewczyny... jaka to jest fantastyczna rzecz pracować z fajnymi ludźmi w miłej atmosferze... dopiero teraz to doceniam...

a ja powiedziałam, że nie.... wstydzę się chyba. aczkolwiek moglibyśmy... nawet nie trzeba by było do wrocka bo apart mamy 15 km od Nas.ja brałam oeparol![]()

Sen był rewelacja, jak się przebudziłam to się od razu do A przytuliłam :-)
Ale Myyyniu ten sen to nic w porównaniu do tego co mi A przed chwilą powiedział... Zapytał się czy jedziemy do Wrocka po pierścionek...a ja powiedziałam, że nie.... wstydzę się chyba. aczkolwiek moglibyśmy... nawet nie trzeba by było do wrocka bo apart mamy 15 km od Nas.
no to jest postęp. korzystaj kobieto jak proponuja bo faceci to taaacy niedomyślni są sze szok. wiem że wolałabyś niespodziankę, ale czasem lepiej sobie samemu zdecydowac co się na palec włoży;-)tak taki jak Ty wystawiłaś w linkua możesz mi cos powiedziec o tym specyfiku?? pomocny?? i takie coś zażywałaś jak link wysłalam?? pytam bo cos taka straaasznie ciemna jestem w tym temacie![]()