reklama

Staranka od stycznia 2012.

no przeczytałam wszystko:)
ALG przykro mi z powodu @. nie tak miało byc:-(
SIHAYA no kurcze, a tak liczyłam na Ciebie... do du...szy z tym. przykro mi:-(
MGIEŁKA pewnie, że będzie dobrze musi byc:)
AGNIESZKA widzę, że nie tylko ja czekam z niecierpliwoscią na meczyk. chyba się dziś opije
MYNIA takie małpy w pracy to chyba wszędzie są... ja nie wiem gdzie tacy ludzie się uchowają. przyjdzie takie i wkur...innych:wściekła/y:

no a rano zrobiłam test...oczywiście negatywny. nie było łez. byłam gotowa na to choc nie powiem miałam iskierkę nadzieji. @ dalej nie ma. dziś 53dc. jeśli do jutra do 14 się @ nie pojawi to idę do lekarza. zwolnie sie na chwilę z pracy. kierowniczka spoko to puści mnie na godzinkę. doradźcie mi proszę o co tam zapytac i co jej powiedziec. nigdy w takiej sytuaci nie byłam. zawsze okres był ok

reklama
Wiesz co Domi pewnie lekarz będzie Ci kazał zrobić badania hormonów tarczycowych , nie wiem co mam Ci napisać bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji

Jejku już nie mogę się doczekać meczu , teraz oglądam Grecja -Czechy i już jest 0-1 a to dopiero 4 minuta oj zapowiada się dobry mecz :)

o kurcze już jest 0-2 dla Czechów a my sobie z Grecja rady nie mogliśmy dać a Czesi ich tak ogrywają

dziękuję:* kurcze teraz to chcę żeby do jutra małpa nie przylazła:-D chciałabym sie czegoś dowiedziec.
jestem bardzo optymistycznie nastawiona. zaraz szukam termometru i sobię zakupię. bedę mierzyc od nowego cyklu z wami tempkę:tak: a jeszcze mam pytanie o ten wiesiołek. Ty kiedyś Sailor pisałaś inną nazwe tego? cos na o??

Sailor, Figielek jest takim dziwnym kotem co to nie lubi ryb... próbowałam dawać mu pod różną postacią i żadnej nie tknął. Raz kotlecika tknął tego co o nich niedawno pisałam, ale to maleńki kawałeczek. Nawet karmy z rybkami mu nie kupuję bo nie zjada. Ja w ogóle mam kota wegetarianina, do mięsa go namówić jest ciężko.
Domiku, nawet jak dostaniesz @ to idź do lekarza, powiedz co in jak i tak powinna Ci to wyregulować. Ja do mojego też się wybieram ale nie wiem czy się doczekam powrotu z urlopu... miał wrócić 8 czerwca, teraz w przychodni mówią, że nie wiedzą kiedy będzie... powinnam prywatnie pewnie się przejść ale... wiadomo jaki tu się problem pojawia :)
A już wcześniej miałam zapytać Agacyndy ale mi z głowy wyleciało przez tą piiiiiiiii w pracy. W Twoim śnie oświadczyny były? jak wyglądały?

dziękuję:* kurcze teraz to chcę żeby do jutra małpa nie przylazła:-D chciałabym sie czegoś dowiedziec.
jestem bardzo optymistycznie nastawiona. zaraz szukam termometru i sobię zakupię. bedę mierzyc od nowego cyklu z wami tempkę:tak: a jeszcze mam pytanie o ten wiesiołek. Ty kiedyś Sailor pisałaś inną nazwe tego? cos na o??

OEPAROL i brałam 2tabl 3 razy dziennie pomógł że ho ho :-)

Myniu bo on się zdrowo odzywia nie to co my :-)

reklama
Hehehe Myniu właśnie bardzo komicznie :-) bo w śnie chodziło o to, że byłam z moim A na zakupach w jakimś wielkim sklepie z odzieżą i klęcząc na podłodze wybierałam jakieś gorsety, pończochy, pasy do pończoch itp i jak Mój A mnie tak zobaczył (bo go akurat nie było w pobliżu) to położył się na tej podłodze na jakimś dywanie (żeby być niżej ode mnie) i wyciągnął pierścionek. złoty z szafirami jakimiś, ogromny i we śnie pamiętam, że był bardzo drogi, bo chyba z 6 tys kosztował. (mam bardzo dobrą pamięć do drobiazgów we śnie) a później już był motyw jak stał A w garniturze do wyjścia do kościoła... mmmm... miodzio... :-) i miałam jeszcze taki przebłysk stania w kościele przy ołtarzu. A w tym gajerku a ja w prostej sukni z kokiem takim bardzo prostym i welonem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry