reklama

Staranka od stycznia 2012.

no toż właśnie o to chodzi redsik to taki na babski plotki ale na meczyk to piwko piwkowe mniam :-)jeszcze 1,5 godziny do domku hmmm szkoda że mężula nie ma , oj aby wytrzymać do końca września to będzie z nami, a dobrze że choć na niektóre wekendy zjeżdża to może sie kiedyś uda trafić ....

reklama
Myniu ja dziś pauzuję w dogadzaniu:) kiepsko się czuję... obiad przygotowałam i znów leżę:/ jeszcze z nosa zaczęło mi lecieć i oczy łzawią...
tak że tym razem mąż będzie musiał stanąć na wysokości zadania i jakąś dobrą kolacyjkę żonce zrobić;)

Co do współpracowników, do często się trafiają takie cholery... jakbym Ci Myniu napisała na jaką trafiła moja przyjaciółka to byś nie uwierzyła chyba - na głowę bije tą od Ciebie z pracy:/
Ja póki co trafiłam super w szpitalu:) i oby tak dalej:)

Umówiłam się właśnie do gin na kontrolę jak tam po dupku.. niestety nie udało się na termin przedowulacyjny i idę tak, że co najwyżej ciałko żółte sobie pooglądam. No ale zawsze to coś:)

Ostatnia edycja:
Mgiełko to może sobie zapodam leszka:) Ja też słomiana wdowa ale chyba ciut dłużej niż Ty... smutno samej. Może frytek sobie zrobię, wieki całe nie jadłam a nic bardziej pracochłonnego mi się nie chce dla siebie samej...
Sihaya wypoczywaj i niech mąż dogadza ale bez pomocy kolegi ;-)

Ostatnia edycja:
Bzibzioku ja koktajl ostatnio robię codziennie :) I może dziś nie zrobię wyjątku :) i jednak będzie u mnie sałatka :) z rybką pieczoną:) po frytkach znając mnie pewnie by rozbolała głowa i bym wymiotowała... ostatnio jakoś weszło mi to w nawyk :)

Myniu a Figielek nie oszaleje na zapach rybki? Bo u mojej koleżanki jedna z kotek szału dostaje jak czuje zapach pieczorej rybki jakby się dało otwarłaby piekarnik i wlazła do środka żeby zjeść :-D

nareszcie po pracy dzisiaj wyjątkowo mi ciężko jest. chyba mnie choróbsko łapie.w piątek dziewczynki porobię sobie badania prolaktynę się robi w jakiś konkretny dzień.?
tak se myślę czy nie zrobić sobie sama na własną rekę jeszcze FSH. progesteronu, estradiolu,E2 itd

nareszcie po pracy dzisiaj wyjątkowo mi ciężko jest. chyba mnie choróbsko łapie.w piątek dziewczynki porobię sobie badania prolaktynę się robi w jakiś konkretny dzień.?
tak se myślę czy nie zrobić sobie sama na własną rekę jeszcze FSH. progesteronu, estradiolu,E2 itd
Czarnooka ja zrobiłam na własną rękę bo lekarze mi wciskali,że napewno zdrowa jestem a nie byłam prolaktyna źle i progesteron xle było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry