reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sen był rewelacja, jak się przebudziłam to się od razu do A przytuliłam :-)

Ale Myyyniu ten sen to nic w porównaniu do tego co mi A przed chwilą powiedział... Zapytał się czy jedziemy do Wrocka po pierścionek... :szok::szok::szok::szok: a ja powiedziałam, że nie.... wstydzę się chyba. aczkolwiek moglibyśmy... nawet nie trzeba by było do wrocka bo apart mamy 15 km od Nas.

o kurcze :-)trzeba było jechać :)

reklama
dziękuję. wieczorkiem zamówię ten specyfik. a może ktoraś z Was pamięta cenę z apteki?? tak pytam orientacyjnie

jeszcze jedno pytanko. polecałyście tu kiedyś termometry firmy Microlife. a któryś konkretnie jest lepszy?? pytam bo one maja różne symbole czy modele

wiesz co kochana ja mam taki biały i nie mam pojęcia czy są jakieś inne

teraz patrze na allegro i rzeczywiście są różne modele

Ostatnia edycja:
dziękuję. wieczorkiem zamówię ten specyfik. a może ktoraś z Was pamięta cenę z apteki?? tak pytam orientacyjnie

jeszcze jedno pytanko. polecałyście tu kiedyś termometry firmy Microlife. a któryś konkretnie jest lepszy?? pytam bo one maja różne symbole czy modele
ja za oeparol placilam 18 zł w innej aptece chcieli 24 wiec zalezy od apteki :-P

Agacynda, sen boski:) ależ ty jesteś... no wiesz :) Trzeba było jechać :) Kurcze, teraz może chłopak się spłoszyć :P ehhh żeby mój S tak powiedział... to bym pieszo do Geteborga poszła... no może lepiej promem:) bo wpław bym jednak nie dała rady:)

dobra kobitki ja lece mała wykąpać bo za niedługo mój wyczekiwany meczyk :)

Polska do bOju!!

kochane jak polacy wygrają ten mecz to wszystkie zafasolkujemy w tych cyklach, jak nie to też zafasolkujemy

reklama
dziękuje kochane za te wszystkie informacje. jak jutro wyjdę od lekarza to pójdę do apteki i popytam. jak nie bedzie nic sensownego to zamówię na allegro.
Kochane jesteście:* co ja bym bez Was zrobiła... wiem, że Was zamęczam dziś ale mam jeszcze jeden problem. teraz zauważyłam cos dziwnego. taki śluz jak białko jajka. tak sie ciągnie. jest przeźroczysty i była w nim taka niteczka krwi:confused: o co to chodzi??? teraz przez dłuzszy czas miałam dużo białego i lepkiego śluzu a teraz jest on plus ten rozciagliwy. szyjka sie uniosła i otworzyła. ja jakaś dziwna jestem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry