reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja akurat wtedy zwierząt nie chciałam mieć za bardzo po pierwsze brak czasu po drugie zwierzaka w bloku jakoś mi szkoda było ale akurat wróciłam z nocki a na wycieraczce pod drzwiami siedzi taka kulka 2kg żywej wagi i piszczy no to wzięłam a że nie mogłam domku mu znaleźć żal do schroniska oddać to przygarnęłam no i jest mój kundel bury;-)sąsiadka mówiła że widziała z okna jak facet go z samochodu wyrzucił i odjechał..
Mi się kiedyś śniła moja śp.mama i trzymała dwie dziewczynki teraz tak sobie myślę że jedną mam już przy sobie a teraz czas na drugą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pianko, mój Fisio też siedział u mnie na wycieraczce, o 5 rano :) Obudził mnie płaczem. A ważył ze 20-30 dkg. Nie było czuć w ogóle jak po mnie chodził :)

No dobra, to która da mi kopa i powie spadaj do kartonów? :)

Ostatnia edycja:
Ja powoli uciekam bo mi Luśka psa zamęczy-to jej ulubiona zabawka interaktywna :) trzeba gwiazdę spać szykować a mężowy na służbie więc nocka samotnie buuuu :/ Miłego wieczoru Paniom życzę:-)

hahah wariatki jedne
ja to mogłabym z nogami do góry leżeć aby wyszło zwolnienie wziąść z pracy hahh ale co to da jak pęcherzyk pęknie to max.12 godzin i umiera ehhhh kupa kupa

hejka kochane:* u mnie bez zmian, czyli @ nie ma. ale brzuch boli nadal. wczoraj tak bolał wieczorem, że aż płakałam:-( no i cyce się odzywaja... dziś doszedł mi termometr. czekam na małpę i mierzę z Wami. kiedyś się zarzekałam, ze bym tego nie robila a tu masz ci babo placek:-D

witam też nowe koleżanki:)
MGIEŁKO pożycz korek od Myni z tego winiacza to może pomoże coś:-D
MYNIA podziel się winem! napiłabym się z tego żalu...eh

nie wiem co miałam jeszcze napisac, ale zaraz wstawie Wam moje słodkości

IMG_0297.jpg IMG_0299.jpgIMG_0298.jpg
IMG_0300.jpgIMG_0301.jpgoto moje chłopaczki kochane:*

to są chlopaki na poprawienie naszych nastrojów:0

MGIEŁKO nic na to nie poradzisz. niestety. co ma byc to bedzie
SIHAYA to trzymam kciuki, zeby wizyta poszła po Twojej mysli. a dupka dostałaś na uregulowanie cykli??

reklama
Dzięki domik:) mam nadzieję, że wrócę po wizycie do Was pełna nadziei i wiary, że będzie dobrze:)
Dupka dostałam na wyregulowanie i brałam przez 2 cykle. Do tego miałam castagnus na złagodzenie @.

Do góry