agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
oo Margotka ładny wykresik
:-)
coś mi się wydaje że będziemy Ci gratulować niedługo:-)
trzymam kciuki &&&
coś mi się wydaje że będziemy Ci gratulować niedługo:-)
trzymam kciuki &&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnieszko mi powtarzają,żeby wyluzować a ja nie potrafię po stracie fasolki :-(witam
u mnie dzisiaj taka straszna pogoda nic będziemy siedzieć z niunią w domu i się nudzić w koncu nie ma jak to jesień w ciągu lata
ta pogoda chyba na mnie działa teżcbo chodzę wściekła jak osa najlepiej jak by domownicy dzisiaj zachodzili mi z drogi
i jeszcze do tego wszystkiego mój żałosny wykres na którego w ogóle nie chce mi się patrzeć temp trochę do góry mam nadzieje że już będzie rosnąc a nie jutro znowu spadnie
Agnieszko mi powtarzają,żeby wyluzować a ja nie potrafię po stracie fasolki :-(
kochana ja mam ochote to wszystko p**** to całe staranie , mierzenie temp no ile można , inne pary które nie powinny mieć dzieci bo jest patola albo dzieje sie źle w rodzinie rozmnażają się jak króliki ,a ja chcę tylko siostrzyczkę lub braciszka dla mojej niuni bo ona ciągle czeka i pyta kiedy mi w końcu brzuszek urośnie
usiąść i ryczeć nic więcej
ja też nie potrafe wyluzować od kiedy mam aniołka ,
jeszcze wczoraj mnie zaczepiła stara znajoma która ma juz dwójkę i pyta się mnie kiedy my będziemy mieli drugie
wtedy już odechciało mi sie z nią rozmaić