agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
oo Margotka ładny wykresik
:-)
coś mi się wydaje że będziemy Ci gratulować niedługo:-)
trzymam kciuki &&&
coś mi się wydaje że będziemy Ci gratulować niedługo:-)
trzymam kciuki &&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Agnieszko mi powtarzają,żeby wyluzować a ja nie potrafię po stracie fasolki :-(witam
u mnie dzisiaj taka straszna pogoda nic będziemy siedzieć z niunią w domu i się nudzić w koncu nie ma jak to jesień w ciągu lata
ta pogoda chyba na mnie działa teżcbo chodzę wściekła jak osa najlepiej jak by domownicy dzisiaj zachodzili mi z drogi
i jeszcze do tego wszystkiego mój żałosny wykres na którego w ogóle nie chce mi się patrzeć temp trochę do góry mam nadzieje że już będzie rosnąc a nie jutro znowu spadnie
Agnieszko mi powtarzają,żeby wyluzować a ja nie potrafię po stracie fasolki :-(
kochana ja mam ochote to wszystko p**** to całe staranie , mierzenie temp no ile można , inne pary które nie powinny mieć dzieci bo jest patola albo dzieje sie źle w rodzinie rozmnażają się jak króliki ,a ja chcę tylko siostrzyczkę lub braciszka dla mojej niuni bo ona ciągle czeka i pyta kiedy mi w końcu brzuszek urośnie
usiąść i ryczeć nic więcej
ja też nie potrafe wyluzować od kiedy mam aniołka ,
jeszcze wczoraj mnie zaczepiła stara znajoma która ma juz dwójkę i pyta się mnie kiedy my będziemy mieli drugie
wtedy już odechciało mi sie z nią rozmaić