reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotka to masz podobnie jak ja, tylko ,że ostatnio cykl mi się pokręcił i raz mam 30 a raz nawet 38 :wściekła/y:
i tez mnie kusi żeby już zrobić a mam 4 testy ciążowe bo dostałam razem z testami owulacyjnymi ;-)
tylko podejrzewam, że nie jestem w ciąży i boję się zrobić :-(

reklama
To endometrium fakt po clo może być za cienkie dlatego wcinam orzechy itd a w tym cyklu ide na monitoring i jesli będzie za cienkie to lek mówił że się wspomożemy :tak:

Zonqa podziwiam Cię, że możesz wytrzymać :) Ja w zeszłym mcu w ogóle nie testowałam i specjalnie nie kupowałam testów, żeby mnie nie kusiły a teraz kupiłam i one mnie normalnie wołają z tej torebki :)

Asita ja mam w miarę regularne cykle ostatnio, co 28 dni ale teraz nie wiem czy mi się przez CLO nie poprzestawiało. A co do testowania to ja też się zawsze boję, że będzie jedna krecha jak zawsze, bo objawów żadnych nie mam.

czesc dziewczyny- chwilowo mnie nie bylo- bo @ bez tabletek antykoncepzyjnych to istne pieklo:( zwijam sie cala z bolu:(

Myniu- co do malowania mieszkania - w niemczech jest to norma- wprowadzasz sie zawsze do swiezo pomalowanego na bialo- mozesz sobie tam zrobic potem co Ci sie zywcem podoba- dac tapety, pomalowac sciany na dowolne kolory itp itd. ale jesli opuszczasz mieszkanie- tzreba je pomalowac znowu na bialo- chyba za- Ci ktorzy chca je wynajmowac po tobie- zgadzaja sie na takie sciany jak mialas Ty :) takze- byc moze w polsce jest to nietypowe-alew niemczech jest standardem.

dziewczyny. wedle moich obliczen to najwieksza plodnosc jest kilka dni po miesiaczce tak? 4-5 dni po miesiaczce nastepuja dni plodne , a owulacja jakies 7 dni po miesiaczce? nie wiem zabradzo czy kupic sobie jakis test owulacyjny- czy narazie dac sobie spokoj z pomiarami wszelakimi i zwyczajnie sie "bzykac" :p

die_perle ja w zeszłym cyklu miałam owulacyjne pokazały owu ale chyba za bardzo się przy nich nakręcałam a i tak najbardziej mnie ucieszył śluz białko jajka który wspomagałam więc sobie w tym cyklu odpuszczę i poczekam na śluz.

Margotka ja jakoś nie wierze że się udało znowu w pierwszym cyklu siedząc tu na forum to bym była chyba wielkim fenomenem zachodząc dwukrotnie w ciąże za pierwszym razem.

A po drugie nie wiem czy w ogóle coś będzie bo przytulanko było dwa dni przed owu

witam:)
u mnie dzisiaj taka straszna pogoda nic będziemy siedzieć z niunią w domu i się nudzić w koncu nie ma jak to jesień w ciągu lata
ta pogoda chyba na mnie działa teżcbo chodzę wściekła jak osa najlepiej jak by domownicy dzisiaj zachodzili mi z drogi
i jeszcze do tego wszystkiego mój żałosny wykres na którego w ogóle nie chce mi się patrzeć temp trochę do góry mam nadzieje że już będzie rosnąc a nie jutro znowu spadnie

reklama
Margotka ja jakoś nie wierze że się udało znowu w pierwszym cyklu siedząc tu na forum to bym była chyba wielkim fenomenem zachodząc dwukrotnie w ciąże za pierwszym razem.

A po drugie nie wiem czy w ogóle coś będzie bo przytulanko było dwa dni przed owu

Zonqa dwa dni przed owu to jak najbardziej wystarczy :) Czytałam, że jak się chce dziewczynkę to żeby się starać właśnie 2-3 dni przed owulką. A co do zachodzenia w ciążę to jedne są bardziej a drugie mniej płodne i może Ty właśnie należysz do grona tych pierwszych :) Trzymam kciuki!

Do góry