• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam :) myślałam że już może będą jakieś dobre wieści ale widzę że dziewczyny trzymają nas dalej w niepewności no nic zaciskamy kciuki dalej :)
Jak rodziłąm rok temu to u mnie w szpitalu nikt nie wymagał depilacji - wiadomo że dla własnej wygody chyba i tak większość kobiet sama się przygotowuje przed porodem - kosmiczne i komiczne zabiegi z maszynką i lusterkiem lub na wyczucie :D
A u mnie na obiad wczorajsza pizza - duża blacha i obiad na 2dni gotowy a przy okazji wszystkie resztki z lodówki ogarnięte ;)

Mam nadzieje ze jak by się udało że nie bedzie dwójki..bo tak jak kiedys pisałam mooja mama ciagle wierzy w te bociany chodzace u nas na polu na działce. I były Dwa!!!! ojoj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry