ANIULKAS-widze w sygnatutce ze czekasz na Mateuszka Tak sobie pomyslalm-jakby u mnie byla fasolka to mialabym Leona albo Nine. Choc rodzina "domaga" sie Małgosi bo moj synek to Jaś:-)
HAHA, ja myślę że Aniulkas czeka na Maluszka, a nie Mateuszka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANIULKAS-widze w sygnatutce ze czekasz na Mateuszka Tak sobie pomyslalm-jakby u mnie byla fasolka to mialabym Leona albo Nine. Choc rodzina "domaga" sie Małgosi bo moj synek to Jaś:-)

Tam jest napisane MALUSZKU....
I raczej liczymy na dziewczynke..Lenkę Aleksandre

Fajnie ze umiem czytac Az mi glupio sie zrobilo ;-)line-6 a może właśnie proroczo była ta omyłka
Jeśli była by przepowiednia chłopca też bysmy się cieszyli i był by wtedy Ignaś AleksanderAlbo na 2 imie po dziadku męza... Mam oświadczenie w opiece nad dziewczynka i chłopcem wiec dałabym chyba rade i ze swoim małym łobuzikiem
Ja korzystam jeszcze z końcówki sezonu na szparagi z jajkiem sadzonym, ale mój mąż ma już dość jak słyszy szparagi![]()