reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioku ja też nie lubię jeść sama i codziennie czekam z obiadem na m. Na szczęście ok 16.30 jest już zwykle w domu więc udaje nam się wspólne obiadkowanie:)

Zonqa przykro mi z powodu testu:* może jest jeszcze szansa? jak myślicie dziewczyny? skoro @ nadal nie ma, to chyba można mieć nadzieję...

Frutty ja specjalistą od ciąży nie jestem hihi ale z tego co mi wiadomo to jednym z objawów może być częste oddawanie moczu:) Przy zapaleniu pęcherza czy czymś w tym stylu, bolało by Cię przy siusiu lub piekło etc. Wiem bo osobiście jesienno-zimowymi porami się z tym męczę od hmm... 3 lat:/
Więc testuj kochana i przynieś nam dobre wieści:)

reklama
dziewczynki ale dzis fajny dzień taki urlopowy
a poza tym to dziś mnie tak jajnik zakłuł że myślałam że wyjde z siebie fuck o co chodzi hmmmm
na ciąże nie licze śluzu niewiele
Zonga kochana tule mocno
moja niunia juz usypia a ja nadrabiam zaległości, w piątek wyjeżdżam będzie dużo na głowie to nie będzie czasu myśleć szkoda mi bo do pażdziernika mąż będzie daleko wiec to byla ostatnia szansa a akurat w moją owulacje mial strzelanie ehhhh
no i kochane troche ograniczam jedzenie bo nie moge na siebie patrzeć jutro kupuje dresy i zaczynam biegac

ja jeszcze po cichu liczę że dwie kreseczki się pojawią choć szansa pewnie marna ale póki @ nie ma nadzieja jeszcze się tli

W pierwszej ciąży wyszedł mi dopiero 3 test i to 10 w dni @

Dziś 25 i nie z porannego moczu więc może jednak tam coś się u mnie powoli wykluwa ...

zobaczymy co przyniesie najbliższy czas... nadzieja umiera ostatnia

Hej :)

Melduję, że u mnie @ się właśnie pojawiła więc moja nadzieja poszła się j***ć :wściekła/y:

Zonqa za to u Ciebie będą dwie kreseczki i basta! Musisz nas godnie reprezentować :-)

Margotka przykro mi... i w ogóle jakoś nie mogę w to uwierzyć.. tak to pięknie u Ciebie wyglądało, eh...
no nic, wakacyjne uniesienia ponoć sprzyjają fasolkom więc dziewczyny nie załamujemy się tylko do dzieła:D

Sihaya dziękuję :)

Staram się nie załamywać, bo chcę wyluzować na wakacjach :)

A mam do Was prośbę o poradę co byście zrobiły na moim miejscu :) Bo 13 lipca wyjeżdżam na wakacje i nie wiem jak to tam będzie z mierzeniem temperatury i nie wiem czy mierzyć sobie tempkę normalnie do tego 13 lipca a później już nie czy poprostu odpuścić już cały cykl i w ogóle nie mierzyć? Co byście zrobiły na moim miejscu? Bo ja sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
Ja bym nie mierzyła... bo to akurat po 13ym owulka powinna Ci wypaść, chyba? więc wcześniej pewnie będą się utrzymywac te niższe wartości,a skoro później i tak masz nie mierzyć to zrób sobie wolne i jak luzować to na całego:)
Mnie z kolei @ wypadnie dzień przed wyjazdem na urlop więc też nie będę mierzyć do powrotu... a potem pewnie dopiero pod sam koniec cyklu żeby wiedzieć czy @ idzie czy nie... oby nie;)
z resztą ja już w tym cyklu jakoś też nieświadomie wyluzowałam:D http://enpr.pl/2935

Ostatnia edycja:
Bzibzioku ja też nie lubię jeść sama i codziennie czekam z obiadem na m. Na szczęście ok 16.30 jest już zwykle w domu więc udaje nam się wspólne obiadkowanie:)
U nas też zwykle nie ma tego prblemu, bo G. pracuje do 16:00 tak jak i ja ale teraz jeden kolega jest na urlopie i siedzi po godzinach:(
Margotko trzymaj się, wiem jak to jest, wszystkie wiemy... Następnym razem będzie lepiej

reklama
Sihaya dziękuję :)

Staram się nie załamywać, bo chcę wyluzować na wakacjach :)

A mam do Was prośbę o poradę co byście zrobiły na moim miejscu :) Bo 13 lipca wyjeżdżam na wakacje i nie wiem jak to tam będzie z mierzeniem temperatury i nie wiem czy mierzyć sobie tempkę normalnie do tego 13 lipca a później już nie czy poprostu odpuścić już cały cykl i w ogóle nie mierzyć? Co byście zrobiły na moim miejscu? Bo ja sama nie wiem...
Ja na wakacjach odpuściłam i nawet nie brałam termometru, nie można całego życia poświęcić na myślenie o jednym trzeba korzystać z życia!!!

Do góry