reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jeju Dziewczyny Was pieką sutki a mnie wszystko od solarium... I taki kręcioł w bani. Nie mogę się schylić... Oj poszalałam wczoraj i to zdrowo.

reklama
Cześć :)
Widzę że teściory lecą od rana :) mgiełko jak masz takie podejrzane objawy to może faktycznie poprzesuwało się na Twoją korzyść i mąż jednak wiedział kiedy ma być w domu i zadziałać :) nie ma co zaciskamy kciukasy aby tak było :)
Zonqa no to ja Cie podziwiam za cierpliwość - ja już bym na betę poleciała :D a dlaczego nie miałaś USG teraz?
Aniulkas muszę zobaczyć o co chodzi z tym mikroskopem bo bladego pojęcia nie mam o co w tym chodzi i jak to działa :/ zaraz sobie znajdę i poczytam
A u nas parota...a jeszcze mam popołudniu jazdy bo się na prawko na stare lata zdecydowałam :D ukiszę się chyba w tym aucie jak moje małosolne :/

Ja też chce,
Pianka... ja szukałam niektóre dziewczyny pisza ze moze oznaczac ze jest ciąża i dlatego wychodza inne obrazy. :( Długo obserwowałam by nadeszl dni plodne nadeszli 23 do 30 trwaly . a teraz juz koncowka cylku i znow paprotki

Mgiełkaaaaa a może Ty poczekaj z tymi testami cooo :-)

Właśnie byłam połazić trochę po sklepie i zrobiłam sobie smaka na halibuta wędzonego. Wezmę sobie do domu na kolację :-) mniaaam!
Co robicie Dziewoje na obiad dzisiaj? Bo ja nie mam
pomysłu...

Ty wiesz to bym się zgadzało skoro końcówka cyklu to płodnych być nie powinno a w necie jest napisane że leki wspomagające zajście w ciąże czyli zawierające hormony mogą zakłocać obraz a jak się jest w ciąży to rośnie beta HCG a to przecież nic innego jak hormon i może stąd te paprotki?! od rosnącej bety! taka jest moja teoria i będę się je trzymać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry