reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jeju Dziewczyny Was pieką sutki a mnie wszystko od solarium... I taki kręcioł w bani. Nie mogę się schylić... Oj poszalałam wczoraj i to zdrowo.

reklama
Cześć :)
Widzę że teściory lecą od rana :) mgiełko jak masz takie podejrzane objawy to może faktycznie poprzesuwało się na Twoją korzyść i mąż jednak wiedział kiedy ma być w domu i zadziałać :) nie ma co zaciskamy kciukasy aby tak było :)
Zonqa no to ja Cie podziwiam za cierpliwość - ja już bym na betę poleciała :D a dlaczego nie miałaś USG teraz?
Aniulkas muszę zobaczyć o co chodzi z tym mikroskopem bo bladego pojęcia nie mam o co w tym chodzi i jak to działa :/ zaraz sobie znajdę i poczytam
A u nas parota...a jeszcze mam popołudniu jazdy bo się na prawko na stare lata zdecydowałam :D ukiszę się chyba w tym aucie jak moje małosolne :/

no ja niestety na solarium nie byłam bo po solarium też mnie często pieką, ale tu coś jest na rzeczy chyba albo to psychika siada haha
ja chce dzidzie!!!!!!!!!!!!!

Ja też chce,
Pianka... ja szukałam niektóre dziewczyny pisza ze moze oznaczac ze jest ciąża i dlatego wychodza inne obrazy. :( Długo obserwowałam by nadeszl dni plodne nadeszli 23 do 30 trwaly . a teraz juz koncowka cylku i znow paprotki

Aniulkas z Ty bierzesz co na wspomaganie zajścia w ciąże? bo tak sobie czytam właśnie z ciekawości jak to ustrojstwo działa :)

Mgiełkaaaaa a może Ty poczekaj z tymi testami cooo :-)

Właśnie byłam połazić trochę po sklepie i zrobiłam sobie smaka na halibuta wędzonego. Wezmę sobie do domu na kolację :-) mniaaam!
Co robicie Dziewoje na obiad dzisiaj? Bo ja nie mam
pomysłu...

Ty wiesz to bym się zgadzało skoro końcówka cyklu to płodnych być nie powinno a w necie jest napisane że leki wspomagające zajście w ciąże czyli zawierające hormony mogą zakłocać obraz a jak się jest w ciąży to rośnie beta HCG a to przecież nic innego jak hormon i może stąd te paprotki?! od rosnącej bety! taka jest moja teoria i będę się je trzymać :)

reklama
Do góry