reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no śmieje się z siebie bo nawet jeśli byłabym w ciąży to napewno nie pokazałby jeszcze 24 dnia cyklu z południowego moczu test o czułości 25
no dlatego z siebie śmieje co ja chciałam osiągnąć, kurcze sutki mnie pieką

Ja to w ogóle oszołom jestem bo nie dośc,że często testuję to na dodatek oglądam pod światło z każdej perspektywy. I niestety jkaby nie patrzec zawsze jestes tylko 1 kreska tez się z siebie smieję :-D
idę fasolkę na obiad naszykować. Myniu jak Figielek się ma? dalej buszuje wśród kartonów?

no śmieje się z siebie bo nawet jeśli byłabym w ciąży to napewno nie pokazałby jeszcze 24 dnia cyklu z południowego moczu test o czułości 25
no dlatego z siebie śmieje co ja chciałam osiągnąć, kurcze sutki mnie pieką
Tez mam akie dziwne uczucie w piersiach..jak by pieczenie mrowienie. nie jest caly czas ale jak nadejdzie to dziwne uczucie sprawia.

Ja to w ogóle oszołom jestem bo nie dośc,że często testuję to na dodatek oglądam pod światło z każdej perspektywy. I niestety jkaby nie patrzec zawsze jestes tylko 1 kreska tez się z siebie smieję :-D
idę fasolkę na obiad naszykować. Myniu jak Figielek się ma? dalej buszuje wśród kartonów?
a ty myślisz że ja nie sprawdzałam pod światło haha z każdej strony i nawet widziałam cień haha ale potem zobaczyłam że cień widać w paru różnych miejscach to zależy jak się patrzy hahha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry