reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu jeszcze nie zdobi ale jest wybrany. Nawet obrączki są wybrane :-) hehehe jeśli chcesz zobaczyć to wejdź na stronę yes'a i znajdź ÈTERNEL za 1595, to jest zwykły prosty pierścionek z jednym
kamieniem. A jak będą obrączki to moja będzie cała z brylancikami :-) ahhh rozmarzyłam się. Powoli myślimy już o mieszkaniu własnościowym...

Przepiękny ten pierścionek, podobny do mojego tylko, ja mam 7 brylancików w kształcie kwiatka :-)

Cześć dziewczyny'
Mocno 3mam kciuki za fasolkowo podejrzane ;-) jak i za te mniej podejrzane.
Ja ciągle czekam na białko jajka ale jest jeszcze czas. Upał straszny więc wstałam o 7 i pobiegłam na rynek kupić świeżych warzyw. Nastawie małosolne bo aż mi ślinka leci. dzisiaj mam wolne więc się lenię oo

aniulkas 27 dc to juz bym spróbowała z testem ale z porannego moczu,
jeny ale mnie korci ten test naczytałam się o dziewuszkach którym wyszedł w 24 dc i już fisiuje durna baba

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry