reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Na betę nie ma chyba sensu iść tym bardziej że do lekarza mam rano więc szybciej uzyskam informację od niego niż dostane wynik bety

Myślę pozytywnie ale stracha mam co tam się u mnie dzieje

Dominika jesteś pod opieką lekarza i szybko wszystko wróci do normy i pojawią się upragnione dwie kreseczki:tak:

Jak tylko wrócę od lekarza to dam znać a teraz zmykam do wyrka do rodzinki:-D

reklama
Dzień dobry Dziewoje...

Witaj Myniu z powrotem :-)

Ja coś dzisiaj się słabo czuję. Kręci mi się w głowie przeokrutnie, to chyba po wczorajszym solarium bo się skusiłam na małe opalanko...

Doczytałam co z Bzibzioczkiem, odpoczniecie troszkę i ze zdwojoną siłą wrócicie do staranek:) Tylko o nas nie zapominaj Bzibzioku :)
Sihaya i Agnieszka widzę podejrzane :) Trzymam kciuki mooooooooooooooooooooocno:)
Frutty GRATULUJĘ :)
Domiczku... trzymaj się i nie poddawaj, zresztą czasem lekarze się mylą, dobrze też czasem pójść do innego.
Agacynda, pierścień zdobi już Twój palec? :)

hej ja już po wizycie

no to nic nie jest pewne ale za dwa tygodnie mam usg i wtedy będzie 100% pewność ale jak dla niego jest dobrze:) mam brać folik i być optymistycznie nastawiona

a mnie korci jeszcze zrobić jeden test w weekend może wtedy pojawią się dwie kreski łaskawie:-p;-)

za tydzień mam wizytę u swojej ginki i pewnie podejrzy już coś na usg

witam:)

Zonqa ja nie wytrzymała bym do przyszłego tygodnia i powtórzyła teścik:-)

Myniu na mnie nie liczcie ja mam tak popieprzony cykl że nie mam co się łudzić

ja nie wiem co się u mnie dzieje chyba okres mi się znowu spóźni szlak, zawsze miałam regularne cykle a od straty drugi cykl mi sie wydłużył i teraz ten też

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny zaraz sobie przeczytam zaległosci.

Ale napierw mam do was pytanko. Bo jak pisalam wczesniej mam mikroskop owulacyjny no i wykonuje go co dzien... dni plodne zakoczyły się 30 czerwca. A wczoraj i dzis znowu pokazuje mi duzo kreseczek ( paprotek) czyzbym znowu miala dni plodne?
Bardzo boli mnie brzuch na dole, w okolicach pępka, przed @ nigdy tak mono nie bolał. Zazyczaj bol pojawial sie w tym samym dniu do @. A bol mam juz kilka dni :( Tak dziwnie zaciska ...
Czemu moglyby pojawic sie dni plodne znowu?
A co do wykonania testu chyba sobie daruje w weeked pozekam do poniedzialku :( przez ten bol brzucha bo pewnie @ sie przyplącze :(

Myniu jeszcze nie zdobi ale jest wybrany. Nawet obrączki są wybrane :-) hehehe jeśli chcesz zobaczyć to wejdź na stronę yes'a i znajdź ÈTERNEL za 1595, to jest zwykły prosty pierścionek z jednym
kamieniem. A jak będą obrączki to moja będzie cała z brylancikami :-) ahhh rozmarzyłam się. Powoli myślimy już o mieszkaniu własnościowym...

witajcie
to Zonga możemy po cichutku gratulować ale ciiiiiiiiiiiiiiichoooooooooo
u mnie poranek bez zmian raz jeden raz drugi jajnik kłują na przemian i w pachwinach ciągnie tempka rano ( ale niestety wstałam kawę zrobić więc wiem że się nie liczy tak dla jaj zmierzyłam 37,45)
aniulkas a który u ciebie dzień cyklu?
ja mam już test w domu.....
heheh korciło mnie dzisiaj ale po pierwsze w nocy wstawałam siku a po drugie za wcześnie mi termin małpowej dopiero na następny czwartek
no i czekam na wieści testujących

reklama
Zonqa, Aniulkas, Mgiełka trzymam baaaaaaaaaaaaaaaardzoooooooooooooooooooooo mocnooooooooooooooooo kciuki za pozytywne teściki :tak::-D:-)

Do góry