reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aniulkas ja się nie podejmę torta bo ZAWSZE tak jest że jak robię dla nas ot tak to ciacha mi wychodzą super ale nie daj Bóg jak dla kogoś lub na jakąś uroczystość że wyjść musi to nigdy nie wychodzi :/
Agnieszka kawowy odpada - u dzieciaków kawowy chyba nie miałby wzięcia :)
ale te maliny zaczynają mnie kusić... ;)

reklama
Aniulkas ja się nie podejmę torta bo ZAWSZE tak jest że jak robię dla nas ot tak to ciacha mi wychodzą super ale nie daj Bóg jak dla kogoś lub na jakąś uroczystość że wyjść musi to nigdy nie wychodzi :/
Agnieszka kawowy odpada - u dzieciaków kawowy chyba nie miałby wzięcia :)
ale te maliny zaczynają mnie kusić... ;)

nie no pewnie że odpada kawowy ja tylko napisałam że lubię :-)

Pianka spytaj się jak będziesz zamawiać co by dodać za drugi krem do malin, żeby nie był taki słodki ten tort bo ja nie mogę sobie przypomnieć, ale zobaczę w domu może mam gdzieś zachomikowane zamówienie na tort to tam były napisane te kremy to wieczorkiem się odezwę w tej sprawie :tak:

Asita dzięki będę wdzięczna nastroiłaś mnie tymi malinami :)
Frutty dała przykład, odczarowała i teraz będą się sypać II :)

no pewnie, że będą się sypać II, mówię wam a raczej pisze :rofl2:, że do końca wakacji zaciążymy wszystkie i zmienimy nazwę na forum ;-) na zafasolkowane w 2012 :happy:

Hej dziewczyny!

Powitajcie nową staraczkę :-) Jesteśmy po 1cs (moja owu wypadła prawdopodobnie równo 7 dni temu), teraz czekamy, żeby zrobić test. A tymczasem uczę się do obrony pracy magisterskiej, którą mam w następnym tygodniu :-D

reklama
Do góry