reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
tak właśnie mi coś świtało że paracetamol

czasami sen nie jest wstanie pomóc i wtedy trzeba sięgnąć po farmaceutyki
A u mnie najczęściej farmaceutyki nie są w stanie pomóc na ból głowy i pomaga tylko sen:) Wzięłaś już coś Zonqa? pomogło? A w ogóle to mam Ci gratulować? Bo ja mam zaległości nie do nadrobienia:) A widzę tu jakieś ewentualne ciąże...

narazie nic nie brałam chce się poratować snem póki co

Mynia byłam dziś u ginka i póki co wszystko jest na dobrej drodze za dwa tyg usg

a jutro wybiorę się na betkę u mnie koszt 35 zł

Dziewczyny dziękuję za wiarę w moją fasolkę:) ja szczerze mówiąc raczej czuję się na @ no ale wcale się nie obrażę, jak okaże się, że to fasolka;) Choć po czym wy to wnioskujecie, to ja nie wiem;) bo takie wykresy ładne to ja mam praktycznie w każdym cyklu:p

Zonqa cieszę się, że gin nie odebrał nadziei:) to teraz trzymamy kciuki ze zdwojoną siłą:) &&&&&&& i szykujemy się do gratulacji:)

Ja za to dowiedziałam się dziś w pracy, że dziewczynka z zapaleniem płuc, z którą ćwiczyłam jakiś czas temu - przed moją chorobą ma również cytomegalię... fuck! (przepraszam) Dziś się dopiero dowiedziałam, a ta kaszlała, prychała na mnie... dla świętego spokoju idę więc jutro rano przed pracą badanie zrobić no i oby wirusek się nie przedostał do mnie.. uhh....

Co do weekendu to planujemy jechać na działkę:) na całe dwa dni z noclegiem i odprężać się na łonie natury:)

No i oczywiscie witam Migotkę:)

Witajcie.
jeszcze was dzis nie czytałam ale nakpier postanowilam napisac-wlasnie wrocilismy z nad wody i co zobaczylam :angry: pani przyszla matka, tak na wyglad 7, 8 miesiac pali fajke A jak mnie nerwy szarply i oczywiscie sie odezwalam ze teraz zatruwa nie tylko siebie ale i maluszka, tak sie jej glupio zrobilo ze nie wiem. Moze sie ze mna nie zgadzanie ale ja uwazam ze jak sie pod serduszkiem nosi maluszka to nalezy o siebie i niego dbac :angry::angry:

reklama
Cześć dziewczyny nie zdazyłam was doczytac bo jakas zmarnowana jestem ..mam dwie dlonie rozwalone zalalam sie krwia i tyle .. podnosilam szklo i peklo mi nie wiem jakim cudem peklo mi w dloniach !! krew niezle poplynela klientka od razu po pogotowie dzwonila przyjechali ..zabrali ,.. zszyli..zrobili badania wszystko jest ok..teraz siostra sie mna opiekuje wlacza mi laptopa wszystko za mnie robi..a ja leze nawet spodni w lazience zdjac nie moge wiec w kiecce chodze..kuwa czlowiek to ma szczescie ..ale pierwsze co zrobilam to do lekarza krzycze "ja jestem w ciazy" ..wybaczcie te moje zdenerwowanie ale nie lubie takich sytuacji nie lubie gdy ktos sie mna opiekuje..jestem typem czlowieka ktory nawet nie mowi ze go bili,,na wzmocnienie dloni zabandazowali je i jakies opaski mi nalozyli na dlonie tak bym mogla cos przynajmniej palcami zrobic ...
i ogólnie to zla jestem na siebie i caly swiat i o... do lekarza ide we wtorek wiec wtedy wam wszystko dokladnie powiem co lekarz powiedzial itp...
Trzymam kciukasy za wszystkie :)
i przekazuje Wam energie zaciązoneego babsztyla zlej kobiety hehe :)

Do góry