• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny muszę Wam coś powiedziec! chcialam rano ale internet nie działała potem do pracy poszlam. sama w to nie mogę uwierzyc JETSEM W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boże kochany ja jestem w ciązy 2 testy i obydwa z pieknymi krechami!!!! cud jakiś. wczoraj beczałam, że dzieci miec nie bedę. zdjęcie dodam jutro i Wam wszystko opowiem. idę świętowac z mężem.
jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dominika gratuluje!!!!!!!!! tak bardzo się. Cieszę! W którym dniu cyklu robiła test?

Ja dzisiaj na obiad zjadłam kopyta z kapusta zasmazana i wypilam dwie szklanki soku maarchwiowego i mam zgage potężna! Jutro ma przyjąć @ ale cicho w sercu modlę się by nie przyszła....dzisiaj pierwszy raz mierzylam tempke,bo od nowego cyklu chce zapisywać na wykresie i było 36,6:(więc chyba @ przyjdzie.testu nawet nie robie bo mam tak jak poprzedniczki że od razu po teście przychodzi ciotka

Przepraszam że pisze jak analfabetka ale siedzę na tablecie i nie umiem tego obslugiwac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
domikcw!!! jupi jupi jupi!!!!!!! kochana!!! no widzisz My tu nigdy nie kłamiemy jak pisałyśmy że będzie dobrze to jest dobrze!!! tak dobrze że lepiej być nie mogło!! GRATULACJE!!!:-D

dziewczyny muszę Wam coś powiedziec! chcialam rano ale internet nie działała potem do pracy poszlam. sama w to nie mogę uwierzyc JETSEM W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boże kochany ja jestem w ciązy 2 testy i obydwa z pieknymi krechami!!!! cud jakiś. wczoraj beczałam, że dzieci miec nie bedę. zdjęcie dodam jutro i Wam wszystko opowiem. idę świętowac z mężem.
jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super! Gratulacje!!!

zonqa, sihaya też trzymam za Was kciuki :-)

Dominiczko...popłakałam się.. tak bardzo pragnęłaś dzidziusia, a gdy już traciłaś nadzieje, okazuje, że się udało :) Super!! Spokojnych 9 miesięcy :*

Przepraszam za moją nieobecność, ale życie trochę popłatało nam figle :(

Ale cóż, teraz musi być tylko lepiej...
Jutro planowany dzień @, ale mam dziwne przeczucie, że dziś w nocy przyjdzie, bo brzuch mnie napiernicza strasznie :( Robiłam chyba z 4 testy, włącznie z dzisiejszym, i negatywne wszystkie, ani nawet cienia drugiej kreseczki :( Ehh cóż, trzeba będzie próbować dalej...

Nasza lista coraz bardziej czerwieńsza... Kto następny? :)

reklama
domikcw GRATULACJE KOCHANA SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY :-)
przesyłaj fluidki :tak:
pozostałym dziewczynom wkrótce testującym też życzę II :-D
Pianko niestety nie znalazłam tego zamówienia z wesela co miałam napisane jakie to krem był z tym malinowym :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry