reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witajcie dziewczyny domik super aż się pobeczałam ,
cześć czarni
dziewczyny ja sie cieszę że wyjeżdżam bo nie będe tak myśleć mam nadzieję, a @ przyjdzie jak będę tam bo na następny czwartek mam termin małpowej nadzieje mam ogromną ale to że piersi juz wogóle nie bolą dobiło mnie , no tak mi szkoda że szok ale każdej szkoda nie jestem wyjątkowa tylko teraz to 3 cykle bedą stracone szans brak fuck

a poza tym zmierzyłam dziś tempkę bez wstawania o 6.30 i mam 37,03 chyba dodam do wykresu a co

a poza tym zmierzyłam dziś tempkę bez wstawania o 6.30 i mam 37,03 chyba dodam do wykresu a co
Hej Widze ze mierzysz tempke super dokladnym termometrem-powiedz mi jaki to jest, Bo niestety moj elektoniczny mierzy z dokladnoscia do 0,1.

Sama nie wiem co myslec-znowu mnie mdli a tempa troszke spadla, brzuch caly czas taki dziwny nabrzmialy. Piszecie ze was piersi bola-kurcze mnie nigdy nie bolaly jakos malo czule mam :-D:tak:

Każdej sie uda trzeba cierpliwości i wytrwałości ja też czekałam 19 cykl i sie udało a też nie raz byłam załamana mam dziecko a z drugim zajść nie mogę. Pojawi sie ta chwila :-)

ZONQA trzymam mocno mocno kciuki żeby się udało!!! a na wyniki ile bedziesz musiała czekac??

dziewczyny a gdzie lista??? ja nigdy nie byłam na niej wpisana to choc teraz może się popiszę na czerwono;-) tylko chyba zamiast daty ostatniej @ to wpiszę datę pozytywnego testu bo ostatnia @ to była 21 czy 22 kwietnia:-D nie to zamiast 9 miesiecy bez @ to uzbiera się rok:-D:szok:

Czesc dziewczyny,
zrobiłam test dzis rano, i DUPA blada...
Kreski napierwszy rzut oka nie widać. Jak się długo przyglądałam towidziałam jakby cień ale nie wiem czy to z pod spodu nie przebija ten pasek, trzeba sie dobrze przyjrzec by zobaczyc. Chyba że mam już jakieś omamy :(:no:

wynik będę miała wieczorkiem na maila umrę do tego czasu chyba ze 100 razy

oj chciałaby już znać wynik:baffled:

Aniulkas nie trać nadziej ja też póki co nie zobaczyłam dwóch kresek i wciąż póki co wierzę że się udało

zonqa
dzieki za słowa pocieszenia.
To jest 28 dzien cyklu musze czekac do wtorku bo poprzesunietych dniach plodnych stwierdzam ze cykl bedzie 32 dniowy. Wykonalam test bo myslalam ze moze jednak ... ale czekam na glupia @ I RACZEJ MUSZE SIE JEJ SPODZIEWAC :(

reklama
Domi gratulacje !!
a ja Ci pisałam ze Ty w ciąży jesteś pamiętasz he :)

a do mnie idzie jak nic brzucho już boli temp spada czyli jeszcze nie czas na fasolkę

kurde dziewczny przez przypadek nadusiłam to @ i mi się nowy cykl utworzył ktoś wie jak to cofnąć?

Ostatnia edycja:
Do góry