reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko ja mam z kolei chyba wodę zatrzymaną bo czuję się napuchnięta i ledwo palce zginam :no:

Myniu Figielek to ma luzackie zycie ty musisz pracować on w tym czasie śpi to potem nadrabia kontakty z toba wczesnym rankiem haha

Ostatnia edycja:
reklama
DIE PERLE Ty to jesteś nieziemska:-D biedny maż. tak się napalił a tu nici. i dziękuję Ci bardzo:* nie wiedziałam, że mój post jest taki wzruszający:zawstydzona/y:

SAILOR tobie też dziękuję:* a kiedy się kochana wybierasz na ten monitoring?? sama się zastanawiam na kiedy będzie termin, pewnie na marzec
AGNIESZKA pamietam pamietam jak mi mówiłaś, że wierzysz iz to ciąża, a ja nic bo nie i już a teraz mam:-D no ale kurcze jak tu było wierzyc jak tyle testów negatywnych jeszcze niedawno robiłam, chyba jak luteinę skończyłam i była jedna kreska. dalej w szoku jestem

dziewczyny wierzę w to, że wszystkim się uda!!!! &&&&&&&&&&& u mnie to bylo prawie jak cud. tyle okresu nie było a tu jednak owulka się trafiła. bedzie dobrze!

domik wybieram się dzisiaj późnym wieczorem bo tak się udało mi wcisnąć a plan miałam taki,że się wybiorę jak się zacznie pokazywać białko jajka, a dzisiaj troszkę jest :tak:

SAILOR to trzymam kciuki za piękne jajeczka:)
AGNIESZKA z miesiączki to raczej mi nikt nie bedzie robił:-D usg było w środę i nic nie widac wiec ja jestem dopiero po zagnieżdzeniu czy jak to sie tam to nazywa.

aaaa pamietacie jak wam mówiłam, że mam taki dziwny śluz jakby rościągliwy, a wy że może to ciąża albo na '@ się zbiera. to może to owulka była;-)

hej dziewczyny
do mnie właśnie @ zawitała, czyli z fasolki nici :wściekła/y:
ryczeć mi się chce a w pracy jestem :wściekła/y:
dam sobie spokój z zajęciem w ciążę bo i tak się nie uda :no:

reklama
SAILOR to trzymam kciuki za piękne jajeczka:)
AGNIESZKA z miesiączki to raczej mi nikt nie bedzie robił:-D usg było w środę i nic nie widac wiec ja jestem dopiero po zagnieżdzeniu czy jak to sie tam to nazywa.

aaaa pamietacie jak wam mówiłam, że mam taki dziwny śluz jakby rościągliwy, a wy że może to ciąża albo na '@ się zbiera. to może to owulka była;-)

no to teraz już wiemy ze to była owu :p

Asita mnie tez już powoli szlak trafia chyba sobie odpuszczę starania na wakacje, ile można , ja teraz tylko czekam na @

Sailor który cykl już się starasz po stracie

Ostatnia edycja:
Do góry