reklama
malgosia089
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i dopiero zaczynamy z mężem staranka 
W sumie zaczynam raczkować w NRP itp., ale już widzę że nie wszystko jest ok.
Opiszę Wam co zauważyła może, któraś z Was ma/miała podobny problem i podzieli się swoimi spostrzeżeniami. W poniedziałek zrobiłam test owulacyjny wynik- pozytywny krecha testowa ciemniejsza od kontrolnej czyli owulacja wtorek, środa wszystko fajnie, ładnie śluz itd. ale brak skoku teperatury. W ostatnich 2 cyklach było podobnie skok dopiero po 5 dniach od wyniku pozytywnego, i niestety faza wyższych trwa tylko 9 dni. Dodam, że 3 miesiące temu odstawiłam luteinę nie wiem czy to może być skutek odstawienia? Jak myślicie
W sumie zaczynam raczkować w NRP itp., ale już widzę że nie wszystko jest ok.
Opiszę Wam co zauważyła może, któraś z Was ma/miała podobny problem i podzieli się swoimi spostrzeżeniami. W poniedziałek zrobiłam test owulacyjny wynik- pozytywny krecha testowa ciemniejsza od kontrolnej czyli owulacja wtorek, środa wszystko fajnie, ładnie śluz itd. ale brak skoku teperatury. W ostatnich 2 cyklach było podobnie skok dopiero po 5 dniach od wyniku pozytywnego, i niestety faza wyższych trwa tylko 9 dni. Dodam, że 3 miesiące temu odstawiłam luteinę nie wiem czy to może być skutek odstawienia? Jak myślicie
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
malgosiu krótka ta faza lutealna wygladą na to,że możesz mieć za mało progesteronu. Zbadaj go ok 7 dni po skoku jeśli możesz. Luteina wydłuża ta fazę i podnosi progesteron.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Zmykam do pracy dziewczyny odezwę się wieczorem jak nie padnę bo o 22 mam monitoring.
domikcw
Fanka BB :)
wierzmy, że bedzie wiecej fasolinek w tym miesiącu. i módlcie się kochane za mnie i moją kruszynkę żeby było wszystko dobrze. boje się, a z drugiej strony jestem taka szczęsliwa!
u nas stało się to jak kompletnie odpuściłam. było kilka testów negatywnych, wizyta u lekarza i tabletki na wywołanie @ no to wiedziałam, że się nie udało no i luz. zaczeliśmy się cieszyc sobą, a efekt był piorunujacy;-) jakby mi ktos powiedział, że w ciąży jestem to bym nigdy w życiu nie uwierzyła.
u nas stało się to jak kompletnie odpuściłam. było kilka testów negatywnych, wizyta u lekarza i tabletki na wywołanie @ no to wiedziałam, że się nie udało no i luz. zaczeliśmy się cieszyc sobą, a efekt był piorunujacy;-) jakby mi ktos powiedział, że w ciąży jestem to bym nigdy w życiu nie uwierzyła.
Pianka
Fanka BB :)
Aniulkas pomimo że to był już dzień spodziewanej @ taka słabiutka kreseczka była oczywiście zaraz wieczorem zrobiłam sobie betę i było coś ok 12,00 tylko także dopiero co zagnieżdżało się moje maleństwo dlatego trzeba wierzyć do końca i nie odpuszczać 
malgosia089 ja Ci niestety nie pomogę bo się nie znam na tych pomiarach
domikcw jesteś kolejną osobą która potwierdza że nie wolno sobie za dużo do głowy wkładać bo to przynosi odwrotny efekt od oczekiwanego i no kurcze trzeba nam jednak troszeczkę odpuścić z tą obsesją
malgosia089 ja Ci niestety nie pomogę bo się nie znam na tych pomiarach
domikcw jesteś kolejną osobą która potwierdza że nie wolno sobie za dużo do głowy wkładać bo to przynosi odwrotny efekt od oczekiwanego i no kurcze trzeba nam jednak troszeczkę odpuścić z tą obsesją
Ostatnia edycja:
reklama