reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita ale masz psiochy! ;P :rofl2: łagodne są z charakteru? A jak zamierzasz jutro świętować pierwszy dzień urlopu?
Mynia nie no figiel to cudo i fajną ma grzywkę ;) widać że pomaga Ci jak może na tej drabinie ale i tak najbardziej zastanawia mnie jak on tak prosto siedzi po opróżnieniu tej butelki? ;D a jakie wybraliście imionka dla przyszłych bobasów bo ja nie wiem :/
Mgiełka widzę że seksik na wykresie już zaznaczony no to faktycznie mu nie przepuścisz :D owocnych szaleństw!
Noelle przy porodzie położna ważniejsza niż lekarz! ja pracuję u wampirów ;) Ustawiam analizatory, kontrola jakości i szukam ciekawostek pod mikroskopem czasami badania biochemiczne, immunochemiczne i zakaźne krwi no i najnudniejsze odprawianie i podpisywanie wyników :) plus w ramach rozrywki wydzwanianie po oddziałach jeśli trzeba cosik zgłosić lekarzowi - tak w ogólnym skrócie diagnostyka :)
A u mnie na obiadek rybka zwana..dorszem :) prosto z kutra-uroki mieszkania nad morzem:-D

reklama
Myniu oczywiście, że będę pisać może nawet codziennie bo nigdzie nie wyjeżdżam, ewentualnie do babci ale to od brata pożyczę mojego laptopa i jego internet i będę do was zaglądać :tak:

jeszcze 40 minut.......

Mynia_82 kochana tez mam taka nadzieje:D i z checia bym tez wykorzystała to co wiem na swojej osobie.... uda sie w końcu. dzisiaj pozytywnie sie nastawiłam a po wczorajszym dole sladu nie ma.
Ale u mnie to tak labilnie z emocjami ostatnio bywa....

Pianka u "wampirów" fajnie chyba:D kiedys ,na czyms (kursik jakis) to nas zapoznawali z tego typu placówka. Wygladało to na całkiem fajna robotke:D

Asita owocnego urlopu zycze!

Pianko Bruno (ten biały) łagodny jak owieczka, mojej sąsiadki dzieci się z nim bawią (miały jeszcze niecały rok), natomiast moje dwie dziewczynki, które mieszkają z nami w bloku to ta ruda Chanelka jest łagodna bo mamy ją od szczeniaczka, natomiast ta druga Fabia (okropne imię ale taki już miała jak ją kupiliśmy i była do niego przywiązana więc nie zmienialiśmy) jest morderczynią kotów, idzie na wszystkie psy nawet duże, a boi się posągowych psów :-D ale i tak ją kochamy tą czarną bestię. Nikogo jeszcze nie ugryzły, małych dzieci też nie.

Jutro w ramach rozpoczynającego się urlopu poleżakuje do południa :tak:

...... 30 minut :rofl2:

Ostatnia edycja:
Mmmmm Asita, zapowiada się fajnie :) ja jeszcze ze dwa weekendy będe miałą pracowite w mieszkaniu ale zmierza robota ku końcowi:) Jutro maluję drzwi i parapety:)
Pianka, my wymyśliliśmy sobie Isaac Chiebuka (co znaczy Bóg jest wielki) i Hanna Chidynma (co znaczy Bóg jest dobry) :) Tylko Hanna jest mojego autorstwa, resztę wymyślił Steve, on jest Nigeryjczykiem i ja sama chciałam, żeby drugie imiona dzieci miały afrykańskie i chciałam, żeby miały ładne znaczenie, i to mi się podoba:) ale ten Isaac mi nie do końca pasuje:) No ale wiadomo... jak przyjdzie co do czego to i tak wynegocjuję coś co mi się podoba:)

Noelle ja na swoją pracę nie narzekam nie jest źle ale nie wyobrażam siebie w takiej pracy codziennej po 8 godz którą wykonują technicy i paprania się w tym całym syfie :/ Z resztą każda taka jednostka jest inna i w zależności od liczby i zakresu wykonywanych badań są różne obowiązki w małych labach gdzie pracuje kilka osób każdy robi wszystko u nas pracuje dużo ludzi także my jesteśmy bardziej od kontroli aparatów i wykonywania badań które wykonuje się rzadziej lub bardziej specjalistycznych a ,,podstawówkę'' wykonują technicy a my ewentualnie kontrolujemy ich pracę
w której części Polski mieszkasz że u Was leje?
Asita powiem Ci że wyglądają całkiem groźnie, ja na Twoim miejscu to już pod drzwiami bym czekała gotowa do wyjścia :D
Mynia łał no to macie finezyjne imiona - ciekawe tylko jak bardzo je przekręciłam czytając na głos :D

Ostatnia edycja:
reklama
Asita to odzywaj się jak Ci przyjemnie na urlopie czas mija :-D ja też się zwijam bo dzwoniła siostra że basen dla dzieciaków rozkłada także jedziemy się popluskać :) do wieczorka
Aniulkas, die_perle ???

Do góry