reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej laseczki!
dobra teraz na spokojnie :) Witam nowe dziewczynki i od razu gratuluję którym się udało :D super!!
ja owulki też nei czułam sihaya, pierwszy raz mam jednak ładny wykres, duży skok tempki 2 lub 3 dni po owulce. Dla mnie to nowośc, wydaje mi się że od stycznia nie miałam owulacji :( Clo pomogło :) ale żeby owu była w 17 lub 18 dniu..późno choc to stymulowane więc mam się nie przejmować. A z niemiłych rzeczy to dostałam zapalenia pęcherza w nocy i wzięłam furaginum :( i teraz się boję czy nie zaszkodziło..jak myślicie?
Buzia!

reklama
Pianka a dlaczego Ty nie na czerwono jesteś na naszej liście, hm?:> zmieniaj się bo nam zaburzasz wizerunek;)

Aguś dzięki za otuchę:) odwdzięczę się pisząc, że ja też miałam późne owulki zawsze:) więc się nie przejmuj tym, ważne, że są!!
Co do furaginum to jedna dawka może nie zaszkodzi... ale lepiej przerzuć się na naturalne specyfiki; a z tabletek to urosept - mi tak kazała lekarka, bo ja też z tych pęcherzowych jestem;) a w czasie staranek nie ma co ryzykować:) Jak coś to mam brać urosept, duuuuużo herbatki z żurawiny i duuuuuużo pić w ogóle:)

Pianka mam wystający brzuszek zawsze taki miałam ale po ciąży jeszcze bardziej jest wystający i obcy ludzie myślą że jestem w ciąży. W poprzednim cyklu też mi tak mówili więc jakoś do tego nie przywiązuję uwagi na dobry omen. Choć takie podejrzenia czasem bolą zwłaszcza że wiadomo że póki co nie jestem :-(

Shilya witaj po urlopie

Aguś widzę że dobry humor dopisuje i nadzieja na fasoleczkę jest. Czasem przerwa od BB dobrze robi

Ja tylko na chwilę- test zrobiony, ale niestety jedna krecha:wściekła/y:, no i temp. trochę spadła, chociaż nadal nad kreską więc jeszcze się łudzę...:blink:
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki :tak:

rożniczka może jednak sie uda.trzymam kciuki!
Pianka ej no;D staram sie połapac w tym całym forum,no i Was poznac dziewczyny.poza tym nie chce tu wiecznie marudzic i was zameczac moimi humorami:(

Poki co intensywne starania:D troche praca moja i męza zaburza nam regularnosc staran. Niestety pracujemy oboje na zmiany nocne i dzienne ,niekiedy mijamy sie,i nie widzimy ponad 24h. A jak akurat wypada owulka w tym czasie to az mnie skreca:/

zonqa w zupelnosci cie rozumiem.Moja kolezanka w pracy miesiac temu obwiescila ,że jest w ciazy. ciesze sie jej szczesciem aczkolwiek skreca mnie z zazdrosci.TEZ BYM CHCIALA!! :-( Nikt ze znajomych nie wie ze staramy sie o malucha.i dobrze,źle bym sie czuła widzac spojrzenia pelne wspolczucia albo skrepowania.
Zeby bylo mało jeszcze ostatnio rozregulowały mi sie cykle:/ Zawsze jak w zegarku wszystko działało. a teraz cykle mam od 26-32dni. no i wiecie ja tu pelna nadzieji bo @ sie spoznia a tu trafia sie akurat dziwny cykl:/

Noelle1986 Ty kochana to akurat o nas pamiętasz ;) ale są dziewczyny które się pokazały i po jednym poście milczenie - może się troszkę zmobilizują :D oby ten brak odpowiedzi był spowodowany intensywnymi staraniami ;)
Zonqa nic nie poradzisz trzeba w takim razie ignorować takie uwagi a w myślach swoje dopowiedzieć ;P
Sihaya ze zmianą koloru poczekam do terminu @ co by nie zapeszyć :p niby nie jestem przesądna ale kurcze wolę być ostrożna..do kwietniówek też się narazie nie pcham-może jak zobaczę bijące serduszko na USG ;)
rożniczka widzę z listy że termin @ masz na 6-tego także jeszcze nic nie jest przesądzone! jeszcze druga kreska może się ukazać!
Idę pod prysznic póki mała śpi a rano muszę na szczepienie z córcią iść :/ moja bidunia, już słyszę ten płacz :(
Owocnych nocy dziewczyny ;)

Dzięki dziewczyny cmok.GIF

nie przejmuję się tymi stwierdzeniami ale wtedy miałam podławy nastrój bo z Łukim dzień wcześniej gadaliśmy o naszej sytuacji i jakoś wszystko się nawarstwiło.

Jest już dobrze musi nam wszystkim się udaćszampan.gif

Cześć kochane moje!

Gratulacje dla zafasolkowanych trzymam kciuki za wsze spokojne 9 m-cy.

Wczoraj miałam moją 1 rocznicę ślubu. I powiem Wam ... mam najukochańszego męża na świecie. Dziękuję Bogu, że się na tej Ziemi znaleźliśmy. Długo by pisać ... róże, kolacja, spacerek... ach :zawstydzona/y::-)

U mnie koncóweczka @ czuje się całkiem dobrze :) od piątku urlop :-) Na działeczkę na 2 tygodnie się wybieramy i oczywiście dużo przytulania będzie :) jakby mnie nie było to wiecie ;) odezwę się jak wrócę ;-)

Coś czuję, że to będzie ten cykl :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewuszki, zabrali mi w pracy internet, ale mam nadzieję, że tylko na dziś. Inaczej nie będę miała warunków do pracy :-D:-)
Boli mnie podbrzusze od paru dni, już od tygodnia w sumie... już sama nie wiem, cholerka co się ze mną dzieję ale czasem sobie myślę, że może się popsułam i że już nie będę mogła mieć dzieci... Wczoraj cały wieczór przez to przepłakałam... Zapomniałam wziąć z pracy ubezpieczenie i nie wiem czy uda mi się jutro z tym lekarzem ale może powiem, że doniosę na wizytę... muszę wstać jutro o 5 żeby się zarejestrować...
On jest taki że o co go poproszę to on mi da. Powiedzcie co chcieć?:) Skierowanie na jakie badania? i co mu powiedzieć żeby nie zbagatelizował problemu?

Do góry