reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

O widzę ze kilka dziewczyn do nas się w końcu odezwało gdzie byłyście kochane ? Na wczasach na Majorce ?:-):-):-)

Myniu wydrukuj Twoje cykle i mu pokarz

A ja całe popołudnie spędziłam z moją niunia na placu zbaw, bawiła się z jedną dziewczynka ,najlepsze przybiega do mnie i mówi " mamo mam nawą koleżankę a nazywa się Marian " he ,ale się uśmiałam wtedy, a to wcale nie takie śmieszne ,ale z jej ust i tymi dużymi oczami tak świeciła ,że myślałam ze się popłaczę ze śmiechu . A naprawdę dziewczynka miała na imię Miriam

Ostatnia edycja:
reklama
hehehe Marian hehhe a to dobre:) dzieci są bezbłędne po prostu:) sama rozkosz:)

Ja dziewczyny na Majorce nie byłam niestety (ale Chorwacja tuż tuż), tylko po prostu trochę odpuściłam mierzenie tempki, myślenie, pisanie... musiałam też się ograniczyć ze względu na zbliżający się urlop - bo na wczasach to już całkowicie chcę luz blues;) a nie myśleć i się zadręczać.. więc ten cykl to był taki trening i stąd moja nieobecność:)

Myniu do wydruku wykresów poproś o skier na wszystkie starankowo-istotne hormonki:) no i może monitoring jeśli jeszcze nie miałaś, hm? Oczywiście powiedz, że cykle są nieregularne, podaj dokładnie ile trwają, że nie wiadomo kiedy owulka przez to i jak tu się starać:)

Sihaya, myślę, że u mnie monitoring nie ma sensu póki Steve tam jest a ja tu. Bo nawet jak mi lekarz powie, żeby się starać za dwa dni to bez zaplanowania u nas to niemożliwe...
Ale wydrukuję i mu pokażę... najbardziej wkurza mnie to, że wcześniej ja się obserwowałam miałam książkowe cykle... zawsze. i pochrzaniło się dopiero jak mieliśmy się porządnie wziąć do roboty...
Zazdroszczę Chorwacji:)

Myniu ja miałam monitoring robiony żeby potwierdzić owulkę, że faktycznie ma miejsce no i żeby sprawdzić mniej więcej w okolicy którego dnia. W tym kontekście myślałam:) też nie miałam robionego pod hasłem: ok pęcherzyk pęka- działajcie;)

reklama
Wiesz, jak dobrze pogadasz to może będą mieli:D hihi

A jak mieszkanko? Zadomowiliście się już z Figielkiem?
My z mężem w piątek odbieramy małego kocurka dla moich rodziców i zawozimy im w prezencie;) W tym miejscu od razu nadmieniam, że w związku z "kocią akcją" znów przez weekend mnie nie będzie z Wami (no chyba, że myślami;)). Jedziemy do Bielska w piątek i wracamy w niedziele dopiero.

Do góry