reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczęta!
Matko jak ja się fatalnie czuję :( wczoraj padłam przed 21 na szczęście mąż nie musiał się z córą męczyć bo pobawiła się po czym wlazła do naszego łóżka uwaliła się na mnie i zasnęła a ja byłam tak padnięta że nawet jej nie poczułam..a dziś od rana z bólem głowy wisiałam na kiblu-bardzo ,,wylewny'' poranek :/ aż się boję pomyśleć co będzie później :/ i jeszcze na to szczepienie wrrr dopiero wróciłyśmy oczywiście bez płaczu się nie obyło :( teraz odsypia przeżycia a na same szczepienia jak do tej pory wydaliśmy już 1720 zł...
Asita, domik, Mynia czekamy na dobre nowiny! szybciutko zdawać relacje po wizytach! kciuki zaciśnięte!
ALG udanego wypoczynku i masz rację dobry mąż to skarb! :) ja na swojego też nie mogę narzekać chociaż czasem to tak mnie wkurza że nie musi nic robić na sam jego widok krew się we mnie gotuje :D a jeszcze jak słyszę gdy mówi do małej: to nie mamusia to hormony...:angry::-D
Agnieszka pozdrowienia dla Mariana ;) moja córcia ma na imię Kalina mój chrześniak (3lata)to mówił do niej Kaljana albo Kaljuna a ostatnio zwierzył mi się że śniło mu się że z Kalinką w wózku sklepowym po biedronce szaleli ;D bardzo był przejęty :)
Margotka :*

Pianko, współczuję wiszenia nad kibelkiem chociaż z takich powodów sama chętnie bym powisiała:) A Kalinka śliczne imię. Tez brałam je pod uwagę, jakby się tak zdarzyło, że miałabym dwie córeczki to druga miałaby na imię Kalinka :)

Mynia ja od początku ciąży chciałam Kalinkę a chyba w 7-8 m-cu wymyśliłam że jednak dam jej Olga ale mąż się sprzeciwił-stwierdził że brzmi tak ciężko jak taki babochłop albo niemiecka Helga także umówiliśmy się że jak będzie miała przy porodzie 4 kg to będzie Olga a jak mniej to Kalina :D ale imię do niej bardzo pasuje to jest moja mała ruska baba :) jak chodziłam w ciąży to się śmiałam że prawdziwa matrioszka jestem-baba w babie mój K się śmieje że jak nam się chłopak urodzi to mu Borys damy i będzie mała ruska mafia ;)

Line wiesz co ja chcę tylko 5kg zrzucić jak nie mogę zajść w ciazę to chociaż o siebie zadbam, także zaczęłam dzisiaj dietkę 1200kcal już na niej byłam i trochę schudłam i rowerek godzinka, może zacznę biegać

Pianko jak by ceną była fasolka to ja chętnie bym sobie powisiała na d kiblem

Jade z mała na plac

Ostatnia edycja:
domic trzymam kciuki za wizyte! ja już nie idę w tym cyklu, owulka była więc czekamy na teścik. Czy po 11 dniach beta wyjdzie 100% pewna? bo poszłabym przed weselem przyjaciółki.
Jak na razie cycuchy odczuwalne, sutki bolą, są wrażliwe i dużo kremowego śluzu.
Agnieszka życzę schudnięcia :)

Dziewczynki a więc wizytę miałam na 9:40 a weszłam o 10:40 masakra, pani gin powiedziała, że za pół roku mam do niej przyjść bo dziewczyny w tym przedziale wiekowym (25-30) zachodzą w ciążę do roku i to jest za wcześnie, żeby mówić o badaniach najpierw mąż ma zbadać plemniki jak u niego będzie wszystko OK i nie zajdę w ciążę ta za pół roku mam się wstawić i kochać się co dwa dni i zacząć od 20dc. Mój długi cykl (37) spowodowany jest nadwagą i mam zrzucić trochę z wagi :no: Ogólnie macica w porządku, jajniki także tylko coś mówiła, że jeden pęcherzyk ma 30mm i nie pękł to już chyba nie pęknie co???? za tydzień mam dostać @ to nie możliwe żebym miała teraz owulkę co???? Oczywiście u niej to ledwo siedziałam na tym krześle jak tylko wspomniałam o dzidzi to mi się szklane oczy zrobiły, i jak ja ryczałam jak wyszłam od niej normalnie jakaś maskara :-(
Mąż mój 21 sierpnia ma zadzwonić i pan umówi go w ciągu 3 dni na badanie nasienia, bo ma taki zapierdal, że nie może wyrobić z badaniem tych plemników :angry:
Tak więc po @ od 20 dc będziemy się kochać codziennie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, raczej nic :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko trafilas na kawal wrednj baby. Bez wyczuc i bez serca. Kochana idz do innegolekarza i sciemnij ze staasz sie poltora roku ja tez tak zrobilam bo mnie zbywal i dostalam tabletki na prolaktune a tak bym marnowala zas. Na ten pecherz powinnas dostac progesteron chyba zeby sie wchanal. Nie martw sie bedzie dobrze.kochana. Sorki za bledy pisze z pracy z komorki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry