reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Widzę że wszystkie chcą za mnie rewolucje mieć nad kibelkiem jesteście kochane ale się nie zamienię nie ma mowy ;P ;) ale serio zdycham :/
Agnieszka no co najmniej jeden bociek jest jeszcze wolny ;) pamiętaj że nasza kobieca intuicja budzi się w odpowiednich momentach ;)
Asita widzę że jesteś troszkę spokojniejsza po wizycie i luzik w nastawieniu jak najbardziej wyjdzie Wam na plus aaa i gratulacje dla męża za poświęcenie w sprzątaniu i niech sprząta dokładnie a nie zerka na monitor bo kurze przegapi ;P :)
Mynia dziś popołudniu wizytuje

reklama
Pianko jak na razie mam dobre nastawienie ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja niestety zmienna jestem. Mężowi przekaże :-) idę do mojego małżona się położyć bo jakaś padnięta jestem ;-) Buziaczki jutro się odezwę
PS. Pianko mój mąż powiedział, ze jak chcesz to przyjedzie do Ciebie i też Ci posprząta :-D

no to się melduje:)
wszystko jest ok:)!!!!!!!!! serduszko widziałam i tak pięknie biło. dzidzia ma 29,7mm czyli 3 centymetry wielkiego człowieka:-D tabletek na podtrzymanie juz nie muszę brac. wszystko się unormowalo i jesteśmy zdrowi! dzidzia piękna. zakochałam się! wyniki badań dobre nic tylko się cieszysc. a najlepszy hit to że jestem w 9 tygodniu i 6 dniu ciąży:szok: 10 tydzień! boże Ty mój ja myślalam, ze góra 6 będzie a tu masz ci los. termin według usg mam na 28.02.2013!!!!! (a z drugiego pomiaru 02.03.13) powiedziała, że raczej bedzie później bo to moje pierwsze. a według om to na 28.01:-D to jest hit! to co ja teraz do lutówek mam się zapisac:szok: jutro wstawię zdjęcie fasoleczki i brzuszka bo juz widac:)

buziaki:*

Dziewuszki melduję się:)
Mój nieziemski pan doktor przepisał luteinę, kazał brać od 16 do 25 dc po dwie... a póki co skierowanie na USG dostałam i mam się znowu zjawić 7 sierpnia na wizytę. Normalnie na USG w NFZ czeka się duuuużo dłużej ale ja mam je już... jutro o 8 rano :) Napisał na skierowaniu "bardzo pilne - silne bóle podbrzusza". I mruga do mnie okiem i mówi "tylko mnie nie wydaj"
zapytałam o badania hormonów a on na to "Anka... Ty najpierw usg zrób i będziemy gadać, ale póki co ja bym hormonów nie badał" Powiedział, że najprawdopodobniej poprzestawiało mi się od stresów i dźwigania przy przeprowadzce i jak na USG będzie ładnie to po dwóch miesiącach na luteinie powinno mi się uregulować. A jak się nie ureguluje przez dwa miesiące to będziemy się badać.
A ja teraz ryczę że pewnie coś bardzo złego mi się dzieje w środku i że na USG jutro się okaże, że nie dosyć, że nie będę mieć dzieci to i sama nie za długo pożyję... no wiem, wiem, że głupio myślę... ale takie myśli mnie nachodzą :( Byle do tej 8 rano wytrzymać...

Domiku super:) cieszę się, że mogłaś zobaczyć serducho :)
Asitka, a USG miałaś robione czy tylko badanie ginekologiczne?

Czarni to chyba się cieszysz z drugiej dziewuszki tak jak mówiłaś kiedyś :-) gratuluję kochana'
Domiku gratuluję serduszka ale kto by to pomyślałże już aż 9-10 tydzień :-)
Myniu fajnego masz lekarza dawaj go tu :-D

A ja się już 3 dzień źle czuje jkaby nie to,że okres był to bym pomyślała,że w ciazy jestem. :szok:

Cigle chce mi się spać, nawet 2 godziny po wstaniu. mdli mnie z rańca ale nie tak żeby wymiotowac, mięso mi śmierdzi.
tempka wyższa niz zwykle ehhh cchciałabym żeby to fasolka ale penie jakaś geypka żołądkowa delikatniejszego kalibru...

reklama
Do góry