reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianka ja jak byłam w pierwszej ciąży to miałam wszystkie objawy jakie tylko chyba są , a w drugiej to tylko piersi dawały o sobie znać i brzuch pobolewał, no i takie klucia w pochwie a i skurcze jelit

reklama
Myniu ja myślę w takim razie,że owu u Ciebie puka do drzwi a ona jeszcze Ci prawie ten jajnik poprzestawiała i dlatego boli. Mnie tez bolało po sug w szpitalu jak dokładnie sprawdzali czy cos nie zostało po poronieniu.:tak:

Eh...dziewczyny coś mi sie dłuzy ten miesiąc.Chyba mam za dużo czasu na rozmyslania ,obliczania,planowania.....z poranne dobrego humoru nie wiele pozostało:/ znowu dopadły mnie mysli z kategorii:czemu to tyle trwa?

no i pojadłam pysznych naleśników:) a teraz odpoczywam na rozkaz męża:-D napisał mi sms: mam nadzieję, że odpoczywacie? sprawdzę jak wrócę, czy nie bylo Cię tam gdzie nie trzeba" czyli chodzilo mu, czy leżę czy znów coś sprzątam i gotuje....:-D

pianka fajnie nazwałaś naszego okruszka:tak: ale nie krakaj bo ja lubie spokojne dzieci:-D wystarczy, ze mąż ma 9 siostrzenców (3 chlopaków i 6 dziewcznek) mega niegrzecznych. mam nadzieję, że nasz pociecha się nie wda w nich:sorry2: ja byłam ponoc bardzo grzeczna:-p

noelle punkt to dobre nastawienie:) a robiłaś już jakieś badania??

u mnie chyba się na burze zbiera. buuu nie lubię tego!

ktoś mówił o spaghetti... to ja się wpraszam na kolację:-D
sailorku a Ty co tam dziś działasz w domku??
mynia współczuje takich objawów owulki:( biedna:*

reklama
Poszłam z małą na spacer i oczywiście tylko weszłam do parku a tu pompa z nieba wrrrr tak więc wszystko mokre łącznie z nami bo oczywiście tak fajnie było na dworze że folii na wózek nie zabrałam..wkurzyłam się :/ dziś wieczorem przyjaciółka wpada na kawkę (miało być winko..) to się wyżalę a co! ;)
domik a to są grzeczne dzieci? Kala w brzuchu tak szalała że już w 5 m-cu potrafiła mnie ze snu wybudzić a w 6-tym jak w nocy dotykałam brzuchem pleców K to jak kopnęła to się budził zdziwiony kto go po plecach kopie w środku nocy :D moja to słodziak ale wulkan energii i już powoli z niej diabeł wychodzi hehe co widać na załączonym obrazku że nie zawsze taka grzeczniutka ;P
101_4527.jpg

domik kiedy masz następna wizytę?

Ostatnia edycja:
Do góry