reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Test zrobię ale jutro z rana ale nie nastawiam się ;/ to pewnie te jajniki moje cholerne. Pianko cudną masz małą. A ja już nie mogę się doczekać bo jeszcze 2 godzinki i zobaczę Antosia.

reklama
hej

u mnie na razie cisza

u nas dziś było tak duszno że rano nie wyrabiałam myślałam że skonczy się to migreną ale kawka i trochę odżyłam. W pracy się bardzo dużo dzieje więc nie mam za bardzo czasu na BB ale podczytuje Was kochane codziennie przed snem.

Fifek już bardzo dobrze się zaaklimatyzowała w przedszkolu i zaczął pokazywać swoje różki i niestety w domu także. Z innych sukcesów Fifka to ma nowe łóżko dorosłe i prawie wszystkie nocki przesypia w swoim łożu.

Dominicka piękny bąbelek i ładnie rośniecie

Frutty kochana zaglądaj do nas Zobacz załącznik 487860

witam nowe dziewczyny

Trzymam mocno kciuki za Was

Pozdrawiam cieplutko usta.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaręczona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj po pracy pojechał do Yes'a 50 km od domu (a ja głupia myślałam, że pracuje). Więc jak myślałam, że jest w pracy, to styrana po swojej pracy, poszłam spać. I obudziłam się w momencie jak otwierał pudełko z pierścionkiem klęcząc przed łóżkiem :D :D :D

niestety nie mogę wgrać zdjęcia.

reklama
Do góry